Saturday, July 13, 2013

Selamat Menyambut Ramadan Al Mubarak


Assalamulaikum,

Sebelum aku terlambat..aku ingin mengucapakan kepada semua umat Islam di Malaysia dan juga di serata dunia..selamat menyambut ramadan al mubarak 2013..moga-moga tahun ini menjadi tahun yang lebih baik dari yang sebelumnya..

Bagi aku, tahun ini aku berpuasa sebagai seorang pekerja..sedikit berbeza pada zaman belajar dulu..tapi cara berpuasa mestilah samakan..mana ada berubah..mana tahu tahun depan aku berpuasa sebagai seorang suami ke?? hehe gurau..

Seperti orang kita di Malaysia..memang tak lepas dari menjengah bazar ramadan untuk melihat makanan yang boleh membuatkan kita meronta-ronta..hehe..teruk sangat tu..macam aku tengok keadaan..kalau nak berbuka secara percuma..kita boleh pergi masjid..hehe di situ kita dah dapat jimat ye tak??

Cuma yang aku risau dekat bazar ni ada makanan yang lama orang kata " recycle " jadi berhati-hatilah ye..aku beselah genapkan RM10 untuk satu hari..tak campur ngeteh lepas terawih..maklumlah ambil angin malam..apa-apa pun kita harus berpuasa dengan ikhlas dan memperbanyakkan amal ibadat..pesan ini untuk diri aku dan juga korang semua..

Akhir sekali..raya nanti jemputlah datang rumah..yeah..:)

mood: puasa ke 5

Flawless Beauty Lane Untuk Produk Kecantikan Kulit

Photo: Rm 70 small set :) inilah produk yg sy gunakan untuk kulit muka yg sehat

Sumber: Facebook

Assalamualaikum,

Sekarang ni sepertimana yang kita tahu..terlalu banyak produk kecantikan untuk wajah..namun produk Flawless Beauty Lane tidak perlu memerlukan modal yang besar..malah ia makin berkembang dari semasa ke semasa..ia juga telah dipakai oleh keluarga saya iaitu emak dan adik perempuan saya serta kakak saudara..

Ia digunakan untuk menghilangkan parut jerawat dan menambah seri di muka..ayuh..tidak rugi untuk mencuba..sudah pasti kita mahu kelihatan cantik pada Hari Raya nantikan..Selamat mencuba..untuk tempah sila hubungi

HP: 0102605753


Instagram: Amirahbazilahrosli

Ini adalah bukti selepas adik perempuan saya memakainya..malah dia juga telah menjadi agen kepada produk ini..

Photo: nak tau sy pakai product ape pm sy or contact di num 0102605753


mood: Selamat berpuasa