Sunday, February 20, 2011

Bila Perempuan Berdagu Dua@ Double Chin

Bagi aku apa yang berlaku di dunia ini adalah ketentuan-NYA..seperti mana yang kita lihat sekarang..apa yang dapat aku rasakan..perempuan sukar menerima hakikat apabila berdagu dua atau dalam bahasa omputihnya DOUBLE CHIN..rata-rata wanita yang aku stalker mempunyai DOUBLE CHIN..kenapakah? mungkinkah mereka mengambil kuantiti makan yang banyak atau pun sebaliknya..

Tapi kalau ditegurkan DOUBLE CHIN ni..perempuan paling pantang dengar aku rasa..hehe..silap-silap melenting dia..lepas tuh mulalah.." eh betul ke aku ada DOUBLE CHIN ni? dan macam-macam lagi pertanyaan lah sehingga tak terjawab kata orang..:)senang je cara nak mengelakkannye..chewing gam merupakan satu senaman mulut yang baik..jadi kita boleh aplikasi kan kepada bahagian muka kita yang agak tembam..hehe

Nanti jangan ada pulak mereka membuat pembedahan plastik semata-mata untuk mendapatkan dagu lekuk..pada zaman sekarang..teknologi semakin canggih..apa-apa pun boleh berubah..hmm..sebelum aku melabuhkan tirai..Kita redha apa yang berlaku di dunia ini..adalah kehendakNYA..bersyukur di atas nikmat yang ada..:)

NEVER SAY NEVER..peace!!