Saturday, December 17, 2011

Bilangan Wanita Andartu Semakin Meningkat


Gambar di atas tiada kaitan dengan mana-mana perempuan pun..Lihatlah di sekeliling kita..dunia semakin lama semakin pelik..manusia berpasangan sesama jenis..perbuatan itu adalah diharamkan oleh Islam..apa yang aku cuba sampaikan..bilangan kaum lelaki sangat kurang di mana-mana tempat pun..lebih-lebih lagi di tempat belajar..kita dapat lihat majoriti adalah kaum perempuan akan mempelopori institusi pengajian tinggi..lelaki hanya berada di pusat serenti..Ini bukan rekaan semata-mata tapi ini adalah realiti..

Kalau difikirkan balik..bilangan homoseksual ataupun dipanggil gay semakin hari semakin meningkat..aku musykil macam mana mereka boleh jadi sebegini..adakah cintanya ditolak?? kecewa dengan diri sendiri?? bermacam-macam bermain di fikiran aku..kesian wanita di luar sana yang memerlukan seorang lelaki untuk membimbingnya..kasihanilah mereka..inilah yang menyebabkan perempuan andartu semakin bertambah bilangannya..kadang-kadang kita tengok macam dah kahwin tapi pada hakikatnya mereka masih bujang..

Jadi lelaki di luar sana yang terumbang-ambing dengan hubungan homoseksualnya..silalah kembali kepada kerajaan normal..aku harap pihak kerajaan ambil serius tentang ini..

mood: harapkan perubahan