Thursday, December 23, 2010

Pengumuman Penting Contest Aku dan Kacamata

Assalamualaikum.haa mesti ingat aku nak tutup kan..belum lagi lah..awal lagi kan..aku pun belum dapat berkenalan dengan ramai blogger..hehe..maklumlah hidup ini kena rajin meneroka so, kenalah rajin-rajin kan..eh ada kena mengena ke..haha..

Oklah di sini aku ingin mengumumkan beberapa perkara penting:

Tarikh tutup: 12 Januari 2011

Gambar boleh menggunakan pelbagai kacamata

2 je pengumuman aku..hehe..simple je..

Kepada sesiapa yang belum join..anda boleh klik sini mahupun disidebar just klik dekat gambar banner..hadiah menarik ni..jangan ketinggalan ya..

NEVER SAY NEVER..peace!!

200 blog !Assalamualaikum..tada..aku datang dengan segmen bro Ben Ashaari..jom-jom..sebelum ketinggalan..200 blog je diperlukan ni..klik sini..

NEVER SAY NEVER..peace!!

Kata-kata Semangat Untuk Ben Ashaari


Assalamualaikum..aku di sini bukanlah untuk menumpang nama atau pun populariti beliau..aku tahu, aku masih jauh untuk berada sama tinggi dengan beliau..aku ada baca entri-entri beliau yang menyatakan blog empunya beliau tidak mempunyai info apa-apa..apa hebat sangatkah orang yang berkata sedemikian kepada beliau..tolonglah respect kepada orang lain..memang betul masing-masing mempunyai mulut untuk menegur..tetapi biarlah dengan berlembut..

Tidak lupa jugak aku sebagai fan Ben Ashaari..diharapkan bro janganlah mengalah ok!! teruskan dengan segmen-segmen seperti biasa..daripada situ aku dapat berkenalan dengan blogger-blogger lain malah tidak membosankan..yelah takkan asyik nak tulis pasal peribadi dan lain-lain..dengan segmen ini jugak merupakan tempat sebagai hiburan..aku tak tipu bro..memang happening la..aku harap..bro teruskan je..biarlah mulut yang berinsurans tuh berkata-kata..aku yakin ramai blogger seperti aku jugak..GUA MEMANG SOKONG LU BRO..

NEVER SAY NEVER..peace!!

Nenek Dan Blog

Assalamualaikum..hari sudah pun berlarut malam..tetapi aku seperti biasa melayan karenah blog aku yang baru lahir..hehe..maklumlah benda yang baru lahir kita perlulah bagi makan minum dengan cukupkan..tetapi takpe walaupun mata aku letih namun aku merasakan kepuasan bila dapat berdamping bersamanya..hehe..

Dekat sini aku nak cerita sikit..berkenaan nenek aku dengan blog..haa?? nenek aku ada blog?? bukan-bukan sebenarnya nenek aku asyik bertanya je..

Nenek: Apalah kerja kau asyik mengadap komputer 24 jam ni..

Aku: Blog ni nek..dapat duit nanti..hehe

Nenek: Ye ke?? kalau macam tuh nenek pun nak ada blog la..kalau dapat duit boleh pergi haji..

Aku: Wah!! betul ke nek ni..nenek tak mimpikan ( dalam hati aku..moden jugak nenek aku ni)

Nenek: Cu. please buatkan nenek satu eh..nenek bosan gak duk umah ni..dapat lah nenek penuhi masa lapang dengan blog

Aku: Beres nek..

Kenyataan di atas adalah rekaan semata-mata..yang betul 2 rangkap je..hehe..

NEVER SAY NEVER..peace!!

30 Krew BPM Diperlukan

Assalamulaikum..hari ini setelah Blog Pilihan Malaysia menutup tirai..En Azman Roslan @ penganjur memerlukan 30 orang krew untuk membantunya..maka aku di sini..rasa ringan tulang untuk menyertainya..:)
untuk menyertai..klik sini..

Nyatakan kenapa anda layak jadi Krew BPM

Aku rasa..aku layak dipilih kerana..minat aku terhadap berblogging memang mendalam..walaupun aku baru dalam bidang ini..aku sangat kagum dengan dunia blog..aku jugak mempunyai ciri-ciri yang telah ditetapkan..wah macam berlagak pulak kan..hehe..tak baik berlagak kan..hanya menyatakan benda yang betul..Di samping itu dapat jugak mempromosikan blog aku kepada blogger-blogger yang lain..aku jugak menyokong dengan BPM ni..bukan sahaja kita dapat lihat blog-blog yang famous malah kenalan kita jugak bertambah..memang seronok dunia blog..

NEVER SAY NEVER..peace!!

Aku Nak Bagi Duit Ni

Assalamualaikum..sekarang ni aku sedang mengadakan contest masih terbuka lagi tidak kira lelaki ataupun perempuan..tadi ada jugak yang tanya aku pakai kacamata biasa tak boleh ke..ok lah dengan berbesar hati..aku membuka peluang kepada yang memakai kacamata biasa..cepat-cepat sebarkan kepada blogger-blogger lain ye..oh ye aku boleh pulak lupa nak letak tarikh tutup..hehe maklum lah nervous kan first time buat contest..kepada yang nak join..jangan tinggalkan link di entri ni ye..tinggalkan link di entri asal..


Tarikh Tutup

12 Januari 2011


Hadiah-hadiahnya

Tempat Pertama: RM100

Tempat Kedua: RM 80

Tempat Ketiga: RM 50Wanna Join?? Just clik CONTEST AKU DAN KACA MATA

NEVER SAY NEVER..peace!!
                                                                  

Contest Aku dan Kaca Mata


Assalamualaikum..buat julung kalinya..aku menganjurkan contest iaitu CONTEST AKU DAN KACAMATA..inilah adalah percubaan pertama aku..jikalau ada kekurangan..aku memohon maaf ye..

Syarat-syaratnya:
  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original
  • Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar
  • Tag 2 orang rakan anda

Hadiah-hadiahnya   

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50

NEVER SAY NEVER..peace!!