Wednesday, April 13, 2011

Lelaki Menangis Itu Comel??Petang semua..aku saja nak berkongsi dengan korang semua..semalam aku just share lah dengan member2 dekat facebook..aku tanyalah kan..kalau lelaki menangis..lelaki tuh lembik ke??..respon yang aku dapat daripada mereka..mereka kata lelaki menangis itu comel..erk?? aku terkesima jap..betul ke comel ni..huhu..bahagian mana yang comel tuh aku tak tahu lah..

Setiap manusia mempunyai ego yang tersendiri..tapi sumber ada mengatakan..ego yang dimiliki oleh lelaki paling sukar dijatuhkan..yelah, kalau takde ego nanti..silap2 kena pijak kepala pulak kan..bukan tak boleh ada ego ni..cuma biarlah bertempatkan..ok di sini..lelaki jugak mempunyai hati dan perasaan kan..apa lah salahnya mereka menangis di depan kekasih mereka..konon2 nya nak cover macho lah kan..tak nak nangis depan awek..huhu..kebanyakkan macam tuh lah..

Dengan menangis kita dapat melepaskan apa yang kita rasa..bukan kentut ye..hehe..orang kata perasaan yang kita cuba sampaikan..kalau tak dapat luahkan dekat orang lain pun..biarlah lah ia dilepaskan dengan air mata..daripada kita buat benda2 yang tak elok kan..aku tahu..ramai perempuan tak suka lelaki yang terlalu ego..jadi, kita sebagai lelaki haruslah jadi sentimental..tapi kalau terlalu kuat menangis pun tak boleh jugak..cakap sikit je nangis..itu pun susah jugak..hehe..

Jadi, di sini aku dapat simpul kan..aku nak nangis lah..nanti orang cakap aku comel..haha..jangan meraung dah ler..buruk benor nanti kan..sekadar berkongsi..

mood: still find happiness