Thursday, March 10, 2011

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !
  • Sila jelaskan kenapa anda berblog ?
Aku berblogging bukan kerana nama..aku berblogging disebabkan aku suka berkongsi dan meluahkan apa yang aku rasa..yelah bukan semua orang boleh menerima apa yang kita cerita..jadi blog akan menjadi salah satu platform untuk aku menceritakannya..Di samping itu (wah ayat sastera kot)haha..cakap siapa yang tak suka duit ni..confirm-confirm aku suka..orang gila pun nak duit lol..walaupun wang bukan segala-galanya..nak beli cekedes guna wang jugak kan..haish..apa aku ngarut dah..aku tak menafikan..dunia blogging penuh dengan fantasi..dan juga info-info yang menarik dan pelbagai cara penceritaan yang di sampaikan oleh blogger yang boleh kita lihat..huhu..kalau tak percaya..korang boleh lihat sendiri..blog lucas Ujang..blog ala-ala nogori Suratan dan Kebetulan..hehe..harap-harap diorang tak nampak..haha..kang bangga lak..
  • Blog wanita yang anda suka baca

Kalau nak diikutkan banyak blog lagi..tetapi yang ni selalu aku masuk..hehe..jangan marah haa..:)

  • Beri pendapat anda .. Kenapakah blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita ?
Pendapat aku mudah je..mungkin lelaki telah dikurniakan 9 akal 1 nafsu tetapi wanita diberikan 1 akal 9 nafsu..jadi bagi lelaki apa yang mereka lihat..mereka akan jadi cepat belajar tanpa memerlukan tunjuk ajar..itu cuma pendapat aku lah..huhu..kaum wanita jangan mara ye..hehe mereka jugak pandai dalam segala bidang..huhu..Kalau dari segi pemerhatian tuh..aku tak tau lah..kadang manusia ni suka melihat sesuatu yang sedap mata memandang..huhu..mungkin jugak gaya penulisan blogger lelaki adalah lebih relaks dan jugak tidak beremosi..aku yakin..kalau kita ikhlas berblogging..sudah tentu orang suka dengan blog kita..rasa-rasanya itu je lah..nanti melarat-larat pulak..chow..nak join klik sini..

mood: berbunga

NEVER SAY NEVER..peace!!

Fenomena Heartbeat Melanda

Di dalam kesibukan yang melanda..kadang-kadang sempat jugak aku jenguk blog-blog korang..sekarang ni aku dapat rasakan fenomena " HEARTBEAT " sedang melanda dunia blog..yelah ramai blogger mempromosikan " HEARTBEAT "..ada yang mengatakan " HEARTBEAT " tidak mengganggu pengiklanan yang dijalankan oleh " NUFFNANG "..mungkin ada untungnya aku memasang " HEARTBEAT " ni..adalah lah jugak pendapatan tambahan aku..hehe..gue kayo!! haha dan-dan je aku ni kan..

Tengoklah macam mana..kalau terasa nak pasang " HEARTBEAT " aku akan pasang..apa-apa pun aku masih setia dengan " NUFFNANG "..andai kata " NUFFNANG " bagi permisi untuk aku menduakannya..jadi tak ada masalah untuk aku bermadu..hehe..tunggu!!

NEVER SAY NEVER..peace!!