Monday, January 31, 2011

Giveaway Eqbalzack " Sedut Kasi Abes "


Assalamualaikum..

GA Eqbalzack datang bertandang, 
Aku malu tak habis-habis,
Hadiah kemenangan di pandang-pandang, 
Memerlukan sedut kasi abes.

Tag Si comot comel..hehe

Nak hadiah..mari sini..

Suai Kenal Blogger Edisi FebruariZaas!! aku datang dengan segmen Ben Ashaari..adeh lama rasanya tak join..jadi cuti ni aku jadi full time blogger..hehe..ini lah peluang keemasan aku..okeh kepada sesiapa belum join..rugi ni kalau tak join..klik sini..

Beri pendapat anda mengenai laman web ini : WWW.1TUBE.MY

1TUBE.MY merupakan benda baru bagi aku di dalam dunia internet..sebelum ni..Ben Ashaari pernah mewar-warkan..mengenainya, jadi pada gathering semalam aku sendiri di temu ramah bersama 1TUBE.MY bersama Ujang, Nazirul Hazwan dan Ben Ashaari..haha merapu rapan..kami berempat..tunggu kedatangannya..Ini juga merupakan satu produk keluaran Malaysia..kalau bukan kita lagi..siapa lagi nak menyokong produk kita sendirikan..

Berikan pendapat anda : DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA .... tidak kurang dari 100 patah perkataan ..

Memang aku tidak menafikan..dunia blog di Malaysia semakin berkembang..sedangkan kita lihat di ALEXA pun..blog tersenarai dalam golongan 10 teratas website yang selalu digunakan oleh kita semua..wow!! memang suatu pencapaian yang boleh dibanggakan..apa yang aku boleh katakan..seperti semalam..kawan di alam maya boleh di realitikan..jadi..sudah terjadi pun..aku memang teruja semalam..dan perkara yang sangat bermakna dalam diri aku..Aku pasti suatu hari nanti..media-media di Malaysia pasti dipenuhi dengan blogger-blogger yang berjaya..kalau nak disebutkan pun..aku rasa korang semua sudah tahu..All da best for them!! aku harapkan dunia blog di Malaysia terus berkembang pesat..

NEVER SAY NEVER..peace!!


Ben Ashaari Ni Memang Artis Ke?Alangkah terkejutnya aku mendengar..kakak saudara aku bertanyakan sesuatu yang agak berlainan dari lain yang lain..Perbualan bermula:

Kakak saudara: Syafiq, Ben Ashaari tuh memang artis ke??


Aku: Eh?? betul ke kak?? mana kakak tahu ni??


Kakak saudara: Bukan apa, kakak tengok semua blog kawan-kawan kakak ada nama Ben Ashaari..


Aku: Biasalah kakak..orang dah famouskan..mestilah ramai peminatnya..silap-silap tiap2 bulan masuk magazine..hehe


Kakak saudara: Dia kerja apa eh Syafiq??


Aku: Tak tahu lah kakak..masa gathering SB pun saya tak sempat nak temuramah dia..cuma sempat salam je..apa-apa pun teruja jugak dapat berjumpa Ben Ashaari..


Lain pulak cerita adik aku ni..dia cakap Ben Ashaari terpapar di majalah MASKULIN tuh..haha..adeh tak sempat aku nak beleke majalah ni dekat kedai berdekatan..akan aku pastikan..apa-apa pun Ben Ashaari memang sempoi..

NEVER SAY NEVER..peace!!