Friday, April 1, 2011

Banyak Perkataan " Teet " Dalam Maharaja Lawak


Ok short update before i'm going to Broga Hill..aku tak tahu kenapa..banyak gila pelawak2 dekat MAHARAJA LAWAK menggunakan perkataan yang tidak sepatutnya digunakan..haish bukan apa takut anak-anak yang sedang meningkat naik terpengaruh..maklumlah anak2 zaman sekarang memang advance ok!!

mood: pelawok2

Kenapa Lah Wujud Anon Ni

Setiap manusia pasti ada kelemahannya..yela kita sebagai insan yang sering leka tak lari daripada melakukan kesilapan..Aku pun seperti manusia lain..buat masa ni..aku tidak kena serang dengan mana2 anon lagi..

Aku tengok blogger2 lain..kena serang bagai nak gila kot..bukan tidak boleh menegur..boleh..tapi biarlah dengan cara yang berpatutan..cuba bayangkan kalau mereka yang suka tegur tuh di tegur oleh orang lain dengan cara yang kasar..haa..confirm melenting kan..mula lah keluar @#@%$@..paham2 sendiri lah kan..

Tetapi kalau kita kena serang pun..kita harus kuat ye..kita ambil kata2 anon tuh sebagai pembakar semangat kita..teruskan berblogging ok!!

Tapi ingat..kita ada anon yang baik..hehe


mood: ready to hike

UiTM Berada Di Tangga Ke 8 Di Antara Universiti-universiti Di Malaysia


Alhamdulillah..tak sangka UiTM tersenarai dalam ranking top 10..ayuh warga UiTM kita naik kan lagi ranking kita di antara universiti-universiti di Malaysia..kepada universiti-universiti lain..mari kita bersaing secara sihat..hehe


mood: pergi jumpa seseorang kejap lagi..:)


Pemanduan Wanita Jauh Lebih Berbahaya


Source: Google Images

Rata2 rakyat di Malaysia mempunyai kenderaan untuk memudahkan mereka bergerak ke sana ke mari..tetapi  di sini aku nak mention " betul ke cara wanita memandu lebih berbahaya berbanding lelaki?? "..

Masa dalam kuliah tadi..lecturer aku ada cakap..Datuk Bung Mukhtar bertengkar dengan Datuk Syahrizat mengenai isu ini..Wow!! panas ni..yelah masing2 nak back up kaum sendiri kan..

Tapi daripada pengalaman aku..perempuan memang memandu secara berbahaya kot..korang pun boleh perasan..aku pulak pernah kena..dekat line kanan ni..tengah la khusyuk bantai 120km/j, tiba eh ada kereta bawak macam penyu lah..penyu lagi laju kot..adoi..macam2 ragam lah manusia kan..tapi aku tak salahkan perempuan je..sebenarnya lebih kurang je..huhu..aku penah gak buat kesilapan..

Secara hakikatnya manusia memang tidak lari daripada melakukan kesilapan..tetapi kita harus sentiasa ingat mengingati di antara kita..
Selamat beramal..


Haa..amacam ada gaya pemilik Hummer tak..haha..ke hammer je??
Gambar ni aku ambil dekat fakulti..cayalah
Memandulah dengan cermat macam aku..:)

mood: mengantuk lagi ni..