Saturday, December 18, 2010

"Ms & Mr Red Ribbon Tee Shirts Giveaway!"



Assalamualaikum..tiba-tiba hari ni aku teringin nak dapat t-shirt free..siapa tak nak kan..hehe..ok la aku bagi korang peluang nak dapat t-shirt free..jom join..tapi korang

Guy vest





Source: yahoo images

Vest merupakan salah satu aksesori tambahan dalam menggayakan pakaian..Ia boleh dipakai oleh lelaki mahupun perempuan..Dahulunya vest ini..biasanya dipakai oleh pekerja-pekerja pelayan di hotel dan jugak di bar..Opss..jangan tersilap ye..vest jugak di pakai oleh ahli-ahli korporat..Ia jugak sesuai untuk majlis-majlis keramaian kerana vest tampak simple dan kemas..Pada zaman sekarang, penggunaan vest telah diperluaskan..dengan hanya menggunakan t-shirt..si pemakai boleh memadankan dengan vest..di situ kita lebih versatile..Sekian..


It's me..hehe..with vest in Annual Dinner

Tag-tag

Daya yuya

Rockstarchan

Gen2merah

5 comments:

MiSzy DiaN said...

wahhhhhh..
segaknya..
ahahahaha..
gud luck..
:)

Syafiq Rosli said...

dian..hehe xde lor..bese2 je tua

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

gudluck okey ! tag tu mcm tak jadi je ? npe x bolh clik ae ?

Syafiq Rosli said...

hafizah..xlink lor nama2 dyeorang.thank

Ms and Mr Red Ribbon said...

hello,
jgn lupa link kan blog kami kat bloglist... and link kan entry pasal vest kat blog red ribbon juga yer... :)

be back soon