Saturday, December 18, 2010

AKU BUDAK BARU LAA






Assalamualaikum..walaupun aku kepenatan balik dari hari keluarga..aku rasa tak lengkap kalau tak join segmen bro Ben Ashaari ni..:)..jom-jom mari klik..

Okeh..tempat pelancongan memang banyak dah aku pergi..tapi aku paling aku tertarik iaitu Pulau Pangkor..Cayalah memang superb!! taku rugi kata orang..hehe..daripada asyik shopping je..baik pergi cari ketenangankan..haha..Aik? mana aku melalut ni..Pulau Pangkor ni aku pergi just bayar RM50 je..sebab ada member aku kenal orang dalam..dekat situ dah untung dah..aku ingat sampai RM100..rupa-rupanya..half price..Aku memang excited gila maklumlah first pergi pulau ni..ramai-ramai pulak tuh..Nasib baik lah aku tak mabuk lautkan..jadi aku dapat menikmati keindahan laut..huhu..Aku dah berlagak macam pelancong asing dah..dengan spec hitam lagi..paling tak tahan berseluar pendek..hehe..aku bermalam di sana selama 2 hari 1 malam..semua lengkap lah..ada barbeku..memang nice..hehe..yang paling tak boleh aku lupa..mak ai..berkayak macam orang gila dah..memang tak larat..hoho..Aiyak..tapi yang tak bestnya masa nak mandi banyak pulak gamat..haha..geli geleman aku tengok..Apa-apa pun Pangkor masih dihati aku..:)

NEVER SAY NEVER..peace!!

7 comments:

hamzah ian said...

gua budak abru gak.. hehe

2ury said...

sebut pasal P.Pangkor, aku pernah sampai jgak, tapi bermalam di Lumut. Lumut pun best lepak kat waterfront.

Rozuan Ismail said...

syafiq,wan join gak segmen ni n destinasi pelancongan kita sama la..huhu

dhilla nazli said...

ahaha na gax try..
ta penah pergi pulau kt malaysia~~

Syafiq Rosli said...

hamzah..haha xpe2..aku pn sm

2ury..wah aku xpenah smpi sn lg

rozuan..wah ye ke..hehe

dhilla..try la masyuk tau

wannurfazrini said...

wow awesome :D

Syafiq Rosli said...

fazrini..thank eh