Saturday, December 18, 2010

Anda Happy Berblogging ?





Assalamualaikum..selamat pagi dunia..hari ini buat pertama kalinya aku join segemen LM..hehe..keep it up LM..:)..nak join klik sini..

Sudah berapa lamakah anda berblogging ?

Saya berblogging baru nak hampir sebulan..hehe..memang dah jadi sebagai satu hobi wajib tau..hari-hari kena tengok..

Adakah anda happy berblogging ?
 
Yeah sama sekali saya katakan..memang saya hepi plus enjoy lagi..saya boleh dapat kenalan baru..malah saya akan berasa puas bila dapat menolong orangg..:)
 
Adakah anda mempunyai kenangan pahit selama berblogging...ceritakan .
 
So far, saya belum ada kenangan pahit..tetapi berharaplah saya tidak akan ada pengalaman pahit..biarlah semanis kurma..hehe
 
Harapan terhadap blog anda

Harapan saya kepada blog ini tidak sehingga saya perlu famouskan..kalau famous tuh bonus lah..hehe..tetapi yang penting orang menghargai apa yang kita lakukan..

Pandangan anda terhadap blog LM
 
Blog LM memang cantik..penuh dengan informasi yang paling penting warna pink..hehe..Keep it up LM..
 
NEVER SAY NEVER..peace!! 

15 comments:

eqbalzack said...

berblogging boleh melegakan tekanan...

Siti Nur Amirah said...

baru sebulan??woOooo..o.O hebat..

azrinrahim said...

wah, sebulan pon dah ramai followers.. keep it up..hehe

MiSzy DiaN said...

menarik..
dah join pun.. :)

Ain Zulaikha said...

betul2, sy dapat rasa kepuasan bila dapat tolong org yang tanya pasal blog.. tp sekali je pernah, kebanyakkan tak dapt jawab, sbb sy tak terer pasal IT ni.. huhu

Heidi Shafiq said...

wow tag.. :)

rabiatul said...

Keep on bl0gging ^_^

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Betul apa yg lebih bermakna pd seorang blogger adalah bila org membaca apa yg kita tulis.. tp skang ni dah jd trend.. blogger2 cuma rasa di hargai bila org clik iklan nuffnang..kekekkeeke

AMMAR YASIR said...

Sangat happy berblogging walaupun baru 10 hari blogging

Miss Yaty said...

laa..baru sebulan ke...hihi :)


blog yaty pun pink...tetiba..hiii...


gudluck :)

darkbatman said...

btol 2.. xperlu kejar sume 2 akn dtg sendiri berbekalkan usaha bro. :)

YanaMIB said...

blogging lg best dr tulis status kt fesbuk..cpt ckp setuju! =P

Syafiq Rosli said...

eqbalzack..betul tuh bro..relak je kan..

siti nur amirah..hehe xdela..bese2 je tau..

azrin..usaha yg pnting..

dian..hehe bgus la..

ainzulaikha..hehe xpe2..yg mn kita boleh jawab..kita jawabkan..

heidi..hehe

lekatlekit..hehe bergntg la pada blogger tuh kan..

ammar..keep it up ya

yaty..hehe ye ke..bgus2..lembut je wrna pink

darkbatman..yeah thank 4 comments

yana..yep mmg sgt stuju..hehe

azzey said...

Syafiq Rosli; klu dah minat mmg best berblogging nii kannnn...:)

p/s; slm ziarah. tq sudi dtg blog saya fan komen. Follow blog ni.....AZZEY...

Syafiq Rosli said...

azzey..yeah sgt amat bestkn..hehe..