Thursday, December 23, 2010

Contest Aku dan Kaca Mata






Assalamualaikum..buat julung kalinya..aku menganjurkan contest iaitu CONTEST AKU DAN KACAMATA..inilah adalah percubaan pertama aku..jikalau ada kekurangan..aku memohon maaf ye..

Syarat-syaratnya:
  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original
  • Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar
  • Tag 2 orang rakan anda

Hadiah-hadiahnya   

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50

NEVER SAY NEVER..peace!!

504 comments:

1 – 200 of 504   Newer›   Newest»
MAKCEK bukan NENEK said...

perghhh hadiah wang tunaii .
nak joinn !
tungguu . kehkeh

Syafiq Rosli said...

makcek bukan nenek..join la..hehe

daya | yuya said...

Nak join boleh tak ? HEHE

fifymeow said...

syafiq.. klu ltk 2pic leh x?

Syafiq Rosli said...

daya..boleh dipersilakan..hehe

Syafiq Rosli said...

fify..bleh je..xde masalah

forever love said...

xde gmbr pakai spek itam la...hehe

Syafiq Rosli said...

foreverlove..hehe cari la..mst ade..

Myaby said...

perghh

adiah wang tunai. hahahah

*mata duitan*

Irma A.Wahid said...

i confirm join ...heheh

forever love said...

huhu..xde..sbb xsuke pakai spek..

Syafiq Rosli said...

myaby..join la..hehe

irma..bgus2..

foreverlove..okeh2 xpe..:)

Irma A.Wahid said...

SYAFIQ: meh la tgok gmbrnye~~~

http://irm4blues.blogspot.com/2010/12/contest-lagicontest-aq-dan-kacamata.html

Miss SurferParadise said...

dah join!!!

http://paradise2lurve.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Nurfatin Liyana said...

pehhh mcm best nih, sbb simple jek. nak join nihh, heeee :')

Nurfatin Liyana said...

ehh kene letak banner kat sidebar ke? kalo letak kat entry tu bleh?

AMPUN. byk tanye. :')

Syafiq Rosli said...

irma..thank 4 join..

misssuffer paradise..thank ya

fatin liyana..hehe dua2 tmpt la.

daya | yuya said...

demi support kawan kan, Daya Yuya berbesar hati join segmen Syafiq Rosli :DD





http://noorhidayahsalmat.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

ekmal said...

on the way..haha

Rozuan Ismail said...

dah join..hehe

http://kringg.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Rockstar Chan said...

dengan besar hati telah join ! :)
click2 http://ownerblognurshazwani.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

ekmal said...

dah jon :)

http://ikhmalyusoff.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

fifymeow said...

http://kucingmeowpusak.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

dh join!
hee.. ble tarikh ttp ek

kAmaLiaH said...

nk join syafiq..check it out!http://kay-akam.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Mohd Fitri said...

bro, tarikh tutup bila?
gila hadiah lumayan.
banyak duit!!

SyahmiFikri said...

wah2.. kecing2.. bunyi duett.. best nie kalu dapatt

nurul fiyda said...

Selamat berkenalan..
http://nurfiyda.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Miss Yaty said...

perghhhh...lumayannya hadiah.....

tapi...ermmm bila tarikh tutup ye?

p/s: kalau bkn spek itam ley tak?hihihi

husniah zaimah said...

alah! klu xpakai spec itam xleh ke kawan?

tya said...

na join . na join . siap da ^_^
enjoy~
http://gulinggulingtenggiling.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O


best ni banyak je pic pakai speck

hehe

tpi bila due date dia x mention pun

huhu

elnino moona said...

done!..
da join

http://moonrahdin.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

KaLeD diDi said...

aku nak JOIN ! ! ! !

ni link . . . KLIK2 . . .

http://lampoh09.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

k-artz chasez said...

ok dah siap enrty ku,,hahaha silakn ke sini ye yang amat berhormat
http://khaiartzfar.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-cermin-mata.html

micky eyqa said...

dia mesti kaca mata hitam ek??

Syafiq Rosli said...

thank kepada sume yang dah join..

mE said...

wOOOOO.....hehe...macam tau tau ada beli spek baru...tarikh tutup bila dong???hehe..

never say no~huhu

Enna Banana said...

enna dah joined! :)
neway why don't u put the contest duration?
sila letak wahai kawan :)

http://bananalovecontest.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Syafiq Rosli said...

hehe..kawan2 leh rujuk di atas..maaf ye terlupa letak tarikh tutup

Najwa Anuar ™ said...

yay mau join jugak!!

http://suitheart20.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

♥cikuna♥ said...

done! brader, tolong check yee :)

http://cikunalolita.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Syafiq Rosli said...

thank yaw yg dah join

Nur Afiqka said...

da jion da...

http://piqasweety.blogspot.com/2010/12/contest-aku-kacamata.html

Syafiq Rosli said...

thank ya

♥..cik_mas..♥ said...

dah join!!!! :)

http://masluvnerul.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

meaw said...

kalau coklat2 sikit tak boleh eh?

SyedMuzzamir said...

hmmm takde lah pulak gmbr pakai spek mata hitam. hmmm

Pja Ismail said...

yabedabedo!!!
dah join jugak contest ni. errm rasanya kan mcm tade closing datepun. bila tamat contest ni? ke I tak perasan. alamakkk, bnyk komen pulak. hehehe.=)

http://inipjaismail.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

mE said...

sudah siap sila semak ye...
hehe...

http://whoisgadissemasa.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Syafiq Rosli said...

meaw..boleh je..hehe..jji spek..

Aliah Hanim said...

pakai spek mata hitam you time pemarkahan di buat (:

sorry dude mcm byk songeh ! HAHA (; apa2 dah join , enjoy (:

http://dumppydump.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Mr FieQ said...

heyy. dah join dah...

http://mrfieq.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

meaw said...

oke setel :D


http://sayapunyacontest.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

b a m b a m ' s said...

lepas ker tak nie..errrr~

http://bambam-story.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

kinN~ said...

beep beep..
kin nak join juga!hehe
check dis out! :)

http://sakinahabdul.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

thanx bro! =)

MahaMahu said...

Dah joint contest ni kat sini.... tak sehensem tuan blog...

http://mahamahu.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

y-A-n-A said...

yana xpkai kaca mata hitam lh.. :'(

SHA said...

saya join
ini link saya
http://sha-sha-bloggerheaven.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

id follower: aishah sofea abdul jalal

pu3mas89 said...

awak.. nie link kite tau.. tapi kite peserta yang ke berapa la ek???
hahaha

http://iniblogpu3mas89.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

.nuruashia. said...

hai.. nurul mau join..=)

http://nuruashia.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Naddine Tzinberg said...

wahahahaha..

Syafiq Rosli said...

thank kepada yg dah join..

nad..awt gelak..haha

Nana said...

ok done
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Syafiq Rosli said...

thank ya

AISYA humaira said...

CAYALAH BROOOOO! *i kagum ni* tahniah2 bjaya wat contest ni.hehehe

~marlia maya~ said...

cik marlia da j0in :)have a l0ok :D

http://marliamaya.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

LyNn'Azlina said...

http://all-contest-ga.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

join jugak..silalah tengok gambar hodoh saya tu..huhu

AROL DSHW said...

wah! ada contest lah. menariknya hadiah dia. rasa mcm nak join pulak. :)

Syafiq Rosli said...

aisya..huhu first time..jom la join

thank yg da join..hehe

aNa d'sKoDenG said...

saya jugak ~!!! heheheh

http://adiyahana.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

K.I.S.S said...

wow!!..hadiah gempak :)

erm..trsa nak join plak..hihi

♥♥LiSsA♥♥ said...

SALAM

LISA JOIN

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

TQ

niniey_nOty said...
This comment has been removed by the author.
niniey_nOty said...

aii tuan tanah..
nini da join contest nih..
nnt bertandang laa kt blog nini jgk oke?
jgn lupe jd follower nini...

http://niniloveevangeline.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Che Wan Puteri said...

hi! i joined ur contest, tgk taw? :)

http://chewanputery.blogspot.com/2010/12/contest-aku-kaca-mata.html

Syafiq Rosli said...

thank sdi join

norsyuhada binti johan said...

http://norsyuhadajohan.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

sue dah join taw..meh tgk sama2..hehehe

teha S said...

join heee

http://tehahaha.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

misz l0vely said...

hYe!
j0in taw...

http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

klau xlulus,gtaw eyh...
hehehe...
tq...
;)

AfiQ said...

afiq join!! =) http://afiqrazak.blogspot.com/2010/12/aku-dan-kacamata.html

Nordin said...

GI-LA! Haha. Bro, aku teringin sangat duit tu, tapi aku tak hensem dan tak ada spek mata huk huk. Jadi tak dapat join. Hee, sorry morry

Syafiq Rosli said...

thank ya yg da join..

Cikin said...

sudah join :

http://sukasukicikin.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

BENA said...

okehhhh . bena pon dah join ! heee :)


http://azieraillina.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

adrinaqamarina said...

walah~ all da best untuk sume!

Syafiq Rosli said...

thank yg dah join

Mra Mastura said...

hye awak

mra join ye :)

http://ijoincontest2-mra.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Liza said...

I will join later. Nak snap gamabr pakai spek lu, k. :)

Syafiq Rosli said...

thank ya..
:)

.::: Princess MOMOY :::. said...

dah join...sila la datang jenguk yer
MY RECENT POST: Contest Aku dan Kaca Mata

.::: Princess MOMOY :::. said...

dah join...sila la datang jenguk yer
MY RECENT POST: Contest Aku dan Kaca Mata

MAPPIAU said...

salam dik, dah terjoin hehehe

http://mappiau.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

tenkiu :))

SyedMuzzamir said...

http://symuzzamir.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html
joined. jemput kawan2 join contest saya jugak =D

Cik Eka said...

salam..hai syafiq..eka join nie yer..

http://ekahafizy.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

hehehe

Ujang9897 said...

bestnya hadiah...jap lagi aku buat...eka dh tag aku..hee

sha Gegurlz said...

http://shagegurlz.blogspot.com/2010/12/contest-lg-contest-aku-dan-kacamata.html

i already join... :)

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

✿....rossa alina....✿ said...

sudah join.. :)

http://miszrossa.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

mr.panda said...

bang..bang..sy dh follow..yg ke 677..hak2..nk join contest..:)

http://pandasusahmati.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

meeya said...

Bro , dh join ini contest !
http://iloveyousomunchies.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

TkLyna said...

dah join =))

http://luahanfikiran.blogspot.com/2010/12/contest-aku-da-kaca-mata.html

Lya said...

join contest kamu! =)

http://missiyliablog.blogspot.com/2010/12/lagi-contest.html

DayangR said...

http://hidayahrahman87.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

saye orang mlake join!

eqbalzack said...

abg eq rasa nak join laa...
nak godak laptop ni kot2 ada pic pakai spec hitam...

tarikh tutup bila ni syafiq?

sab said...

alamak bro. kite wt contest yg sama la. haha. btw. insya Allah. i teringin nk join dis contest. wee~ tgu ya. nti i wt entri bout dis contest. hee..follow u first.. :)

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

mau jugak.. mau jugak....

efa said...

nice contest shafiq hoho...best ja contest ni...tarikh lmbt lg kan..mcm nk join la..pergh...hadiah dya..huhu..

Syafiq Rosli said...

thank kepada yg sudi join

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

syarat seterusnya, letak link:-

http://natakafisha.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

yes dah ciap... kui kui kuiii

Cik Eka said...

ujang..menarik an....hehe

Ujang9897 said...

dengan poyonya..aku telah join..hehe

http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata_24.html

mien said...

mien join

http://sneakershighheels.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

singgah ekh :)

eqbalzack said...

ok bro. Syafiq...I'm DONE!

link:

http://www.eqbalzack.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

syida syidah said...

sy mao joinnnn ..

http://cikmekmolek90.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

jgn lupe terjah aww .. :)

iniialahaku said...

sblom aku join aku nk tnya bila abes ni der???

ierayahaya said...

nak join juga.. hehe... http://ierayahaya.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Azam Shah said...

has joined!

http://azam-shah.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Seri said...

follower 694 join contest

http://selendangkapas.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

KURI said...

wee nak juinnn !!!!!

http://kurapurapuri.blogspot.com/

fatin hanani said...

wah...hehehe
nnt fatin join k :)
thnks ajak fatin :D
emmm kaca mata hitam saja ehh hehe ok :D

anis said...

saya sudah join... do visit my blog here...

http://nikfarahanis.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

pilihlah yang mana berkenan.. ^_~

L.e.y.h.a said...

awak..awak...ha...meh tgok entry den plak pasal kontest ni...harusssssss tgok okeh!

http://teachervsarmy.blogspot.com/2010/12/aku-dan-kaca-mata.html

Nisa A. said...

nak join jugak ye..
:)

http://nisamenaip.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Saidatul M. said...

join :)

http://nerdiesbrokensmile.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Kehelan said...

joined

http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

syu muncitt said...

Nakk join jugakk , takk kira !! Haha
http://valeriezac.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata-aku-nakk-join.html

tia of revenge said...

SYAFIQ, SAYA JOIN YE :)
THANKS..


http://mylifeastiaofrevenge.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Mr.SteAltH said...

join2.

http://uzairkate.blogspot.com/2010/12/contest.html

lawat ye!

ADfeez said...

AD join yeah.....

Contest Aku dan Kaca Mata

Badboy91 said...

Hye, Babdboy91 just join..
x sangka ramai plak participant hehe..

http://natsumiakira.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

hope to win..
hehe..

Cik Iylia Syafiqah said...

CIS join cntest ini ya!! :)

http://iyliasyafiqah.blogspot.com/2010/12/contetst-aku-kacamata.html

fittiariri said...

howyeahhh da join :P

http://www.fittiariri.com/2010/12/contest-lagi-aku-dan-kacamata.html

nikamir said...

join jugak yerp

http://kamispot.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

cikanna said...

salam kenal,saya join contest ya

http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

tq

eqa nazira aziz said...

im done..:)
sempat..

http://puiltyeqa.blogspot.com/2010/12/aku-dan-kacamata.html

awekmerahjambu said...

join jgk..

http://awekmerahjambu.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

hifazphat said...

Cik Hifaz join ^_^

http://hifaz-phat.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Jom Join contest Cik Hifaz plak
Jom Join! Contest Into The Mirror

bielabiela said...

tarikh tutup bile pacik?

Alin said...

Salam suai kenal...

Akak pun tumpang join

http://cinta-matahariku.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

syazwani othman said...

join

http://iamsyazwani.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html


if tersilap bg tahu ok :)

si gadis pink hussy said...

suda follow dan join. ni link nyee
http://noufaeqa.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

heee..hepy visit.nyway bila tarikh tutup ye??

momochan said...

momochan juga join :)

http://nuovefiabe.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

FaraSyeera said...

sudah join dan follow anda !

mari tengok !

http://farasyeera.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

salam ukhwah.
naz tumpang 2 kaki join contest ni ye..

Ni link entry naz :)

http://yslgalz213.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Arm_mj said...

i.m join it~check it out (^_^)

Afiqah Fatin said...

dedeq join :)

http://afiqahfatin.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Pinky Pixie said...

trkh tutup bile ea?
ciri2 pmnang yg dcari? kehkeh. soalan xleh blah kan. jgn mara tuan blog =D

azi nur said...

huhu joinn..jum serbu~

http://azisweetness.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

mimie1678 said...

salam syafiq... akk join nie...

http://www.mimie1678.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

thanks...

cieda montello said...

hehe..nak join jugak :)

http://ciedamontello.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

...chu-are... said...

http://chu-are.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

*sayer sdh juin :)

Saidatul M. said...

JOIN :)

http://nerdiesbrokensmile.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Areliff said...

ala takleh join la...saye nye kaca mata kacanya warna putih bingkai itam alaaa...takleh bungkan ke syarat itam tu ekekkeee

ayu jazari said...

macam best..nak j0in lah..
1 gamba je ke bleh letak?

amad sarpix said...

siap..

http://amadsarpix.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Amalina Yani said...

Cuba-cuba nasib ya hehe



http://amalinayani.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Amalina Yani said...

Cuba-cuba nasib ya hehe



http://amalinayani.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

~ch@wi~ said...

En syafiq, saya dah join..letak 2 gambar boleh kan?? hehehe...


http://episodkehidupanku.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

missALIA said...

hye3 :) i pun nak join skali...hehe

http://alia88.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

cikAida said...

saya da join.
jom terjah blog saya

http://livelaughloveofaida.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

zaira said...

blogger syafiq rosli!

saya dah join!!!!



klik sini
==> http://namasayazaira.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Vanilla Espresso said...

I nak join tapi tak paham lak...explain pls..

ijatnuar87 said...

http://sectionsubzero.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

dah join,hehehe...

Deeyana Nordin said...

Saya nak join :) Nihh link blog . http://suarahatimoncit.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

nadiah said...

salam kenal,saya join ya..

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

thanks

iz @ aako89 said...

follower ke 760..hehe..mencuba nasib..(^_^)

http://cintailmu89.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

tiqaa said...

dah join. sila usha ;)

http://celotehbersamatiqaa.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

10jarijemari said...

saya sudah join...

http://10jarijemari.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

^^

IMANSHAH said...

salam

boleh ke tumpang join..hehe

http://pembawarotan.blogspot.com/2010/12/contest-dan-kacamata.html

waNiee said...

Sudah join. Usha2 lah ye? ;D

http://rainbowpelangiwanie.blogspot.com/2010/12/me-and-my-shades-d.html

Ateynmohd said...

saya suda join..sila check if ade ape2 yg t'tgal :)

http://ateynmohd.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

duan lang said...

im in!!!please viem mine...
http://wangwangsenbei.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

::wif lil secrets:: said...

salam,
hye!! me already follow u & join ur contest!! singgah & follow me back if u dun mind kay! :)

here me : cik cyera

my link2 : http://missyera-g.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

-tq loads-

::wif lil secrets:: said...

usha me :
http://missyera-g.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Amie Eisya Pqa said...

amie join skli. ngee~

jemput singgah blog amie..

http://amisya91.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

cikgu ainura said...

wah bro.. ramai yg join.. i pon join nie...

http://cikguainura.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

amniey91 said...

hai..en.syafiq,
cik am da join da....hehehe.ni linknya...:)
http://amniey91.blogspot.com/2010/12/contest-episode-3contest-aku-dan-kaca.html

nurhidayah said...

nk join jgak boley..:D

leykalola said...

http://leykalolaleyka.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

eik`S noName said...

NEVER SAY NEVER:

dah penuhi syarat2....dan nak join...
nie link: http://eiksyad.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

eik`S noName said...

NEVER SAY NEVER:

dah penuhi syarat2....dan nak join...
nie link: http://eiksyad.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

eik`S noName said...

NEVER SAY NEVER:

dah penuhi syarat2....dan nak join...
nie link: http://eiksyad.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

kyoO~rEz@ said...

dah join..hu3

http://kyoo-reza.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

nmirmo said...

http://ntira-mirmo.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

ok,settle! wink~

nurhidayah said...

ha..nie dya.

http://nurhidayah48.blogspot.com/2010/12/1st-time-join-contestd.html

dah join dgn rela ati..

miSznAnabo0 said...

saye join..

hehhee
saye letak due gmbr..
hope xpe.. hehhe

http://emobo0.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

nuriz kamal said...

http://nurizzatimohdkamal.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

christboy J said...

best sangat contest ne...
dah join ...

http://ehmbha.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

nurulwaeda said...

nak join =_=

http://nurulwaeda.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Qamarul said...

nak join leh bro???

tpi sebenarnyer dah join dah pun.. huhu


http://qamaruluramaq.blogspot.com/2010/12/25-disember-2010-contest-aku-dan.html

Nieyzar said...

Join d kontes.. Woah!
:-o

http://nizbudakart.blogspot.com/2010/12/aku-dan-kaca-mata-oleh-syafiq-rosli.html

~naddy~ said...

naddy di tag n join here. ^^
http://pelangihaty.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

BisKut ChiPmOrE said...

biskut pun join jugak..ni liknk biskut
http://biskutchipmore.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Arm_mj said...

http://armmj.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html
ini link aku,..(^__^)

hani apandi said...

saya datang,
nak join contest awak,

sila tengok okay :D

http://beautifulhani.blogspot.com/2010/12/contest-aku-kacamata.html

TQ :)

Pinky Pixie said...

FOLLOW SUDA,
GAMBAR SUDA,
TAG SUDA,

http://pinkygirltalk.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

1 je blom, nak letak gambar kat sidebar dalam scroll box tu mcm mane. nub gila ni. kehkeh.

Wan Nurul Najihah Ab Rahman said...

join je tape kan? :)

http://najihahrahman.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

ReiKo JezzeBelle said...

hai shafiq! dah join contest kamu.. check me out okay ;-)

http://reikojezze.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata-bersama.html

Fathin_junho said...
This comment has been removed by the author.
Azi Huhu said...

Saya dah join :))

http://azilvjournal.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 504   Newer› Newest»