Thursday, December 23, 2010

Kata-kata Semangat Untuk Ben Ashaari






Assalamualaikum..aku di sini bukanlah untuk menumpang nama atau pun populariti beliau..aku tahu, aku masih jauh untuk berada sama tinggi dengan beliau..aku ada baca entri-entri beliau yang menyatakan blog empunya beliau tidak mempunyai info apa-apa..apa hebat sangatkah orang yang berkata sedemikian kepada beliau..tolonglah respect kepada orang lain..memang betul masing-masing mempunyai mulut untuk menegur..tetapi biarlah dengan berlembut..

Tidak lupa jugak aku sebagai fan Ben Ashaari..diharapkan bro janganlah mengalah ok!! teruskan dengan segmen-segmen seperti biasa..daripada situ aku dapat berkenalan dengan blogger-blogger lain malah tidak membosankan..yelah takkan asyik nak tulis pasal peribadi dan lain-lain..dengan segmen ini jugak merupakan tempat sebagai hiburan..aku tak tipu bro..memang happening la..aku harap..bro teruskan je..biarlah mulut yang berinsurans tuh berkata-kata..aku yakin ramai blogger seperti aku jugak..GUA MEMANG SOKONG LU BRO..

NEVER SAY NEVER..peace!!

12 comments:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

betul2..kalo nk info kesihatan pegi ah blog org len..huhu

Ayuni said...

haah, blog Abg Ben ok aper...

Hishyamuddin said...

jgn sesekalu kutuk blog BA..
bagus entry ni...

daya | yuya said...

Jom rmai rmai bekap blog Abg Ben ! sebab beliau lah kita jumpa ramai blogger . Kalau masing2 buat cerita pasal masing2 je, then just follow kwn2 yg knl je, ta frenly lah kan. Ignore kan drg tu. Mulot org ta bole tutop. Kitaorang sentisa dengan Abg Ben! Trust us ! :DD

Syafiq Rosli said...

nursyafiqah..tau xpe..byk lg kn

ayuni..yep mmg ok da..

hishyamuddin..yerp aku bg smgt kt dia

Syafiq Rosli said...

daya yuya..jom2 ramai pakat buat entru pasal abg ben..bg smgt kt dia..yep kita skong dia kan

daya | yuya said...

Okay dah ade entry for him. Hehe :DD

nuR izyan said...

blog abg ben mmg best..klo x tak de blogger2 ni knl antara 1 same len..klo x sy pon x knl awk..huhu :)

Syafiq Rosli said...

daya..bgus2.hehe

Syafiq Rosli said...

nur izyan..tuh la..mst xknl awak da..hehe

BENA said...

bagus sikap sokong menyokong ni . heeee~

Syafiq Rosli said...

Bena..tau xpe..ye la xkn kita nak menjatuhkan orang lain plak kan..