Thursday, December 23, 2010

Contest Aku dan Kaca Mata






Assalamualaikum..buat julung kalinya..aku menganjurkan contest iaitu CONTEST AKU DAN KACAMATA..inilah adalah percubaan pertama aku..jikalau ada kekurangan..aku memohon maaf ye..

Syarat-syaratnya:
  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original
  • Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar
  • Tag 2 orang rakan anda

Hadiah-hadiahnya   

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50

NEVER SAY NEVER..peace!!

504 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 400 of 504   Newer›   Newest»
Fathin_junho said...

join gak... ^^ singgah2 ah kat sni...
http://nfam90.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Fathin_junho said...

Join gak ^^
http://nfam90.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

adamserizawa87 said...

da join.. he3..
http://ohsyokstory.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

AdamSerizawa87 said...

da join.. he3..
http://ohsyokstory.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

'Adilah Mohd Mohd Arifin said...

cik Dil join contest ni..

tgk sini...

http://semanisepal90.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

cik ateen said...

ok! saya dah join! sila laa usha! n maaf jika terover! dalam syarat xde cakap maximum pic bpe kn? sya xtau nk plih pic yg mne..hehe..

http://sisillybilly.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Azmira Yusoff said...

Syafiq Mira dah join

tgk lah

www.azmiraazmira.blogspot.com

ziema cindalena said...

saye join ye.. maceh!!~ ^_^

http://cindalena.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

ziema cindalena said...
This comment has been removed by the author.
LurvelyAmiera said...

da join jgak...nie link..^_^

http://lurvelyamiera88.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Aizuddin Hanis said...

follower 798 here..join ur contest..follow balik..salam ukhwah

http://aizuddinhanis7.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

athirahMedan said...

Saya join.

http://athirahmedanpunye.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Terima kasih :)

ohbintang said...

ai da join =)

http://ixcaanuar.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

kay yea said...

ku dah juin yaw~

http://kisahkayyea.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

thnx yaw~

♥chubbycekelat ♥ said...

Capik, kalau spek kaler selaen hitam taley ke? Baru nak join. HAHAHA.

iszieylyanziy said...

join :)
AKU DAN KACAMATA

'Adilah Mohd Mohd Arifin said...

join this...

http://semanisepal90.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

nyot ♥ said...

sye pun juin..check it out..
http://nyotnyet90.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

EzuWan Ilias said...

hi Mr.syafiq...Mr.eiz dah join dah contets nie..

http://mohdezwanilias.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Fathin_Junho said...

join2... ^^
http://nfam90.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

:Cikgu Akim: said...

MENARIK LA HADIAH SYAFIQ!!mesti dapat 1000 follower punya..hehehehhe..saya join!!!!!!!!!

http://loqkimagri.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

pss:tak dpt 100 ..dpt 50 pon ok!

AiSyAh said...

wow best..nk join gak..hee

Kiera Qaira said...

KIERA PON NK JOIN JUGAKS=)

http://kieraqaira.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

TQ^^

Syafiq Rosli said...

thank a lot ya..

Miss Yaty said...

syafiq,yaty still tak nmpk tarikh tutup lah...awak inform kat mane tarikh tutup ye?

bukan pe nak kena snap pic pakai spek itam dulu..setakat ni pakai spek rabun ni je..hihi

p/s: kalau bleh inform kt blog yaty ye..thanks a lot :)

ezral ghazali said...

dah join
try usha tgok
....

http://ezralghazali.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

♥chubbycekelat ♥ said...

Pacik Janggut hensem, Cik Mata BOLAT da join dah. Hihi. xD

http://diarylily.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata-b.html

nur intan hazirah said...

dah join n follower 816 http://kehidupanitudrama.blogspot.com/

nuRuL aZieRa said...

tuan belog...Ziera Zain nak join jugak...=)


http://konklisinurul.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

good luck 4 ur 1st contest...=)

Jo Qusary said...

Salam stylo... aku pun join sekali sebab aku rasa diri aku dan kaca mata aku sgt stylo :)

http://citerjo.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

~cik una~ said...

cmne nk join ni?? lambat skit.nk join lagi boley ke??

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O
O

AKHIRNYA JOIN GAK INI DIA LINKNYA..

http://syazwan88.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

TERBAEK PUNYA.. hehehe

tengok jangan tak tengok...

=_=

SitiMardhiahMansor said...

done!saya join~

http://sitimardhiahmansor.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

perfect tw0.. said...

da join da :)

http://elisasamadpunyebl0g.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mate.html

mr.syazwan said...
This comment has been removed by the author.
::fatihahanapi:: said...

sya sa join..dtg jenguk ye.. :)

http://fatihahanapi.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

marul donald_trumph said...

aq pon join ni tau??? thanks a lot der.. :)

. http://ceritamarul.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

~cik una~ said...

hye..ni linknye;

http://ceritamory.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

shiedahkamil said...

sy join hehe

http://rashidahkamil.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

gudluck semua! :D

AIMAN said...

Aku join..!

http://aimangonzales.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

MiRoW pEjAm said...

Bro, saya blogger baru. nak join gak contest nie. nanti view blog saya. :D

http://wagonhitamputih.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Bahijah~ said...

join gak...

http://cungkilanmemori.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

faizura rahman said...

im done :)

http://fyezrahman.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Syafiq Rosli said...

alhamdulillah..sambutan memberangsangkan

SperMAtids BloG said...

http://spermatids.blogspot.com/2010/12/mak-cik-aku-dan-kaca-mata.html

mari suport syafiq dari syafiq.ahhaah

bayi beriman said...

dah join . lai2 ..

http://bayiberiman.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Kasim Ahmad said...

fuiyoo.. seratusss tuee.. heehe

chegu abbas said...

chegu pon nak join jugak contest ni..nah mari tengok sini...

http://muhamadabbasbinmohdamin.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Lurve Rose said...

Saya Dah Join!
http://rosealfateh.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Gen2Merah said...

tuan Syafiq... Dah siap dah. Alhamdulillah.. Thanx

http://gen2merah.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

akubersamaCahya said...

^^ abc join.. hehehhe

http://akubersamacahya.blogspot.com/2010/12/aku-dan-kacamata.html

ShAfiEYkA said...

saya dah join!!

http://shafieykaeika.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Eifa Zuhaira said...

dah join jgk :)

http://anifazuhaira.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

azrie said...

dah join. sila pegi ke http://iazrie.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

haNem said...

hanim join :)
http://sepetishanim.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

join sudah...

http://ahmadfauzi-ahmadfauzi.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

myrah said...

sy da join contest ni... ;)

http://nurmahirahabdulrahman.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-cermin-mata.html

sukahaha said...

matdin dah join gak hehe..

http://sharifuddin.com/contest/contest-aku-dan-kacamata/

Syafiq Rosli said...

semakin lama semakin ramai..bgus..all da best to u all

miera momo chan said...

miera join!!

follower ke 851:miera momo chan
link
Contest Aku dan Kaca Mata

mieyn said...

saye pon nak join gak..

http://yasmeen-shaje.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Matika said...

abg shafiq..
mamat join..dengan gaya pop yeh yeh..
huhuhu

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Fahmi Ali Jr. said...

Nampaknya, sudah join juga contest ini! ^^
hooray!

http://dilemmaku.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

soffea said...

hye syafiq. sy dah joinnn!! sudi2 jenguk sini yerp:

http://ordinarysoffea.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

soffea said...

harap2 tarikh contest tak luput lagi la ye. hehe.

::deebaadeeboo:: said...

join..suke2 !

http://dibas0lihan.blogspot.com/2010/12/contest-aku-kacamata.html

Cik Lily said...

cik lily join.

http://lifeleyli.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

:)

♥CuteMummy ♥ said...

Rinna join

http://rinna57.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

ylleliza elias. said...

hey hey. saya join contest ney tau. hee maceh :)


http://ylleelias.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

dhiyakira said...

dya suda join contest kam0...
sila sila singgah page :

http://dhiyakira.blogspot.com/2010/12/c0ntest-aku-dan-kaca-mata.html

Kembang Perawan 3288 said...

http://kembangperawan3288.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

dah Join.. gambar kat langkawi :)

norshaherah said...

da join...
http://shirazz94.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html
jgn lpe singgah k

Citarasa Rinduan said...

nie pun contest nyer.
kalau kak masukkan pic anak okey tak?
kak tak ada cermin mata hitam..maklumlah rabun...

~sayahafiz~ said...

~salam perkenalan cek shafiq~
~fiz dah join..!!~
~jemput laa tengok ea??~

http://hafizpunyadrama.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Ika Razak said...

Hi.. saya join..

sile tengok okay.. :D

http://thelifeofika.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Ika Razak said...
This comment has been removed by the author.
soffea said...

assalammualaikum tuan rumah :)

dak tecik ! said...

da join !
excited2..hihi..
nengok lar..
http://heartwasbleeding.blogspot.com/2010/12/hot-contest.html

ekmal said...

aku dh update..letak gambar baru, kire 2 gambar la..check it out..thanks :)

http://ikhmalyusoff.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

wan nor fairuz wan ibrahim said...

join jgk...

http://wannorfairuz.blogspot.com/2010/12/aku-nak-masuk-contest-lagi-yehhhh.html

http://wannorfairuz.blogspot.com/

~Dilazul~ said...

nak join jgkk =D hehe

eB@mamaAerish'n'Aed said...

my l;ucky number 888
but not sure whether im lucky

link:http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

tq

mE said...

thanx tuan tanah kedaung komen entri saya....hehehe ^__^v

Mrs. Watcher said...

join
http://nesatomey.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

broe_ayla said...

dah j0in

http://broeluvayla.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

CEPET said...

nak join tapi tak tau nak tag sape

Fafaa Abdul :) said...

Macam nk join :)

CEPET said...

cepet join

http://inishedcepet.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Fafaa Abdul :) said...

Okayy dh TERjoin, hee :)

Here's the entry :
http://creamylemonade.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

eRiNsZ said...

makcik-makcik bule join tak?
ahhh sudah join:~

http://ehemsz.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Cik Miera Aziz said...

Dah follow and I'm join this contest!

http://mieraaziz.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Feel free to visit mine yaww! :)

Myra Ayreen said...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

bantalbucuk said...

saya join gak...!! :D

http://bantalbucukecar.blogspot.com/2010/12/contest-aku-kacamata.html

krole said...

salam syafiq..krole join ye kontest bro...yeahhhh!!!

http://www.krolezone.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

sab said...

yes. akhirnya siap jugak.

dah join tau.

http://mrsgforgg.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Anonymous said...

sy ni bdk bru bljaa nk pki blog.. tringn nk join tp tk reti nk bt cm ne.. follwr pn tk de keh3 sedih3

miz_pinkEuhara said...

nk join

zaikulim said...

ok zai join

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Syiela O-lala said...

join jgk! join jgk!

http://sheissyiela.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

CEPET said...

http://inishedcepet.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

cepet join

EraWaTiE said...

era join

http://erawatie18.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Faizal Fredley said...

nak join..
http://faizalfredley.com/2010/12/27/contest-aku-dan-kaca-mata/

-[miracle]- said...

imchek syafiq rosli, ini saya punyaa :

http://eikaelyza.blogspot.com/2010/12/contest-aku-kacamata.html

weee ~ :D

Rafina Mimi Zairul Murni said...

salam dik..kalau sis nak letak pic hubby pakai spek mato tak boleh ke?hehe :)

aisyahnadiah said...

10 kali bukak page ni...cari mane la button post comment ni...?? kali ke 10 baru nampak..he. ok...saye dan kaca mata saye mahu join...!

http://segalanyasyurgaku.blogspot.com/2010/12/aku-dan-kaca-mata.html

Miss Mucuk ! said...

sy join jgk :)

http://mizzchenta91.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

sy dh jd follow kmu..tp xtaulh mslh apa dgn blog sy ni,bla sy klik blik kt follow kna follow blik..

Mimie said...

Syafiq.akhirnya.Im done---->

http://rhythmoflollytummy.blogspot.com/2010/12/aku-dan-spek-mata-hitamku.html

ShaSha said...

da terlambat ke?xkira...nak join gak.. =D

http://whenmamaliezaberblogging.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

HadifaR_LoVe said...

Saya turut serta...

http://galeriini.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

superduperleya said...

oke . siap . dah join contest ini . (:

http://superduperleya.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Khalisa Najihaa said...

Heyy cool contest . i've join it .;) thanks :)

http://sheloveslouisvuitton.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

aAcupido said...

telah pon men-join kan diri ... sila check di sini yaa... :)

http://abclivelaughlove.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

lihat2 la - tengok2 la - jalan2 la - lawat2 la -

Fafaa Abdul :) said...

Bro, semalam entry buad hal.

Usha balik :
http://creamylemonade.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

miss miera said...

http://amira24690.blogspot.com/2010/12/c10-aku-dan-kacamata.html

:))

misz beauty said...

beauty join!!!

http://miszbeauty.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

gEe said...

hai...! (^.^)

I'm joining this contest!

http://nazirahkamil.blogspot.com/

mrs.lovesick said...

join sini :)

http://tienalovesick.blogspot.com/2010/12/aku-dan-kacamata.html

Ieyqa Adam said...

salam.join yaa. :)

http://ieyqaadam.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Anna Fauzi said...

hey encik syafiq, saya anna fauzi datang dari mia-gracious.blogspot.com, telah berjaya memenuhi syarat-syarat pertandingan yang telah encik nyatakan untuk turut serta dalam contest ini.

dengan ini, saya berbesar hati dengan penuh pengharapan ingin menyempurnakan, syarat yang terakhir dengan meletakkan link di entry encik.

semoga encik sudilah datang melawat gambar yang telah saya pertandingkan.

http://mia-gracious.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dah-kaca-mata.html

moga-moga, encik syafiq dapat memberi komen yang membina untuk kebaikan masa hadapan.

hahaha. bye!

elise said...

join!

http://akuelise.blogspot.com/2010/12/contest-aku-cermin-mata.html

Zue Zoey said...

Dah join =)

http://zuezulaina.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sis dah join..tp ada masalah kat html td..tp klik je lah kat tajuk ni..huhu
http://miza-zairi.blogspot.com/2010/12/salam-semua.html
tq syafiq

λ””μ•Όλ‚˜ said...

http://nothingville90.blogspot.com/2010/12/aku-dan-kacamata-kontess.html

jo-in~

Nurul Fahri said...

Salam. I dh join. Sekian terima kasih.

http://ilovecolourfull.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Farhana Othman said...

wujud jugak contest bgini rupenye...

NuRa!N! ZaMhuR! said...

jum terjah..dah join..

http://nurainizamhuri.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Nur Syamiza Hadi said...

saya join gak! :)

http://miejuzsamoza.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

naa said...

bro, bile date tutop contest nieh? eheh

Eksotika Blogger said...

hoho...sudah join heee~

http://inidugaan.blogspot.com/2010/12/aku-dan-shade-bukan-shake.html

♥..cik_mas..♥ said...

syafiq IPg gak ke? kalo ye jom join gath..ajak kwn2 :)

http://masluvnerul.blogspot.com/

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

TQ

ahmad'sdaughterbercerite said...

sy join..:))
http://anakahmadbercerite.blogspot.com/2010/12/woot2menggedikscontest.html

ahmad'sdaughterbercerite said...

sy join..:))
http://anakahmadbercerite.blogspot.com/2010/12/woot2menggedikscontest.html

Nadia Jamaludin said...

sudah join ...nadjamaludin@blogspot.com

dedeyfadzly said...

DAH JOIN DAH...

http://dedeyfadzly.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

miemie rara said...

sy pun join jugakk ehh?

http://bilamieramembebel.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

YanaMIB said...

dah join jugakkk!

http://ctliyana86.blogspot.com/2010/12/hoyeah-contest-laghikkk.html


\(^_^)/

far_east said...

saya pun nak join.. nie link nyerrr

http://slumberzgurll.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

eddy syrol said...

dah join for Consideration dr pihak penganjur :)

http://eddysyrol.blogspot.com

iffah imani said...

TUNGGU TUNGGU NAK JOIN..

ecadwinkyasha said...

saya join *-*
http://ecadwinkyasha.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

ytekecik said...

salam dah join

http://ytelife.blogspot.com/2010/12/giveaway-contest-aku-dan-kaca-mata.html

tarikh tutup bila ye

ytekecik said...

salam

dah join

http://ytelife.blogspot.com/2010/12/giveaway-contest-aku-dan-kaca-mata.html

tarikh tutup bila ye

Nuar El-Ummar said...

sowi late..nk join gak..smpt x bro? hehe..
ok my link ;

http://noarelumar.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Qarl said...

Qarl join gk

http://mohdhaiqal.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

misz beauty said...

http://miszbeauty.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

DanieL AdiE said...

Daniel Adie join ya..

http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

dedeyfadzly said...

DAH JOIN...

http://dedeyfadzly.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

boyoteen said...

NAK TRY MASUK GAK AHHH... BOLEHHH....

Miss Kimi said...

http://kimi-mind.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

cikmimmie said...

http://cikmimmie206.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html


dh join..wish me lucckk..

sasha kardashian said...

dah join !

ni link : http://youmakemesweet.blogspot.com/

nadzirah aqilah said...

saya join.. ramai giler contestant.. makin nipis harapan.. hahahaha... gurau jek..

id-follower nadzirah-aqilah

http://nadzirah-aqilah.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

boyoteen said...

hencek beta sudah join....
sila la lihat lihat ehh... bagi menang tau ..wawawawa

http://boyoteen83.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

adamhafiz ツ said...

http://blogsayelahh.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

saye kalah :p

atie said...

nak join gak...tp kn kalo xtag org lain di kira sah x? psl xde org nk lyn lor..huhuhu

pepol said...

salam bro...da join ur contest..ni link die..
http://yespepol.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Ajeyy Khalid said...

Salam kepada owner Blog . Saya sudah join . Dtg la jenguk yer . :)

http://ohajeyy.blogspot.com/2010/12/re-aku-dan-kaca-mata.html

anisahnajiyyah said...

Salam...

dah join..^_^

http://anisahnajiyyahchan.blogspot.com/2010/12/contestaku-dan-kacamata.html

Ajeyy Khalid said...

http://ohajeyy.blogspot.com/2010/12/re-aku-dan-kaca-mata.html

♥ Dhia Lolita ♥ said...

bila tarikh tutup contest nie rosli?

♥ Dhia Lolita ♥ said...

bila tarikh tutup contest nie rosli?

cek pza becerite ; said...

aww , mahu lh join ! ;p

http://suckgilecrazy.blogspot.com/

Mohd Shahrul Hafizi said...

Salam perkenalan Tuan Blog. Aku dah join.

Link: http://mohdshahrulhafizi.blogspot.com/2010/12/edisi-contest-kaca-mata-hitam.html

♥ Dhia Lolita ♥ said...

saya join..

http://nurul-lavendervsmint.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

cek pza becerite ; said...
This comment has been removed by the author.
liyana said...

kita join jugak... :)

http://liyanadz.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Cik Za said...

hye, saya dah join contest nie.
datang lah jenguk yee !
heee~

http://chekzaza.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Eksotika Blogger said...

sulah join maa~ hoho

http://inidugaan.blogspot.com/2010/12/aku-dan-shade-bukan-shake.html

Fika said...

fika dah join contest nihh . (:

http://fikasayangawak.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Nur Afiqah Ismail said...

fika dah join contest nihh . (:

http://fikasayangawak.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

princess qistina dhia nabella said...

SALAM
saya join contest awak ye...
sila lah jln2 di sini..
http://bella0107.blogspot.com

nurul naeimi ishak said...
This comment has been removed by the author.
♥..cik_mas..♥ said...

syafiq awk suh sy bg link apa?? link sy join contest ni ke....ni link nye....

http://masluvnerul.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

kalo bukan link ni...bgtau balik..nnti sy bg link lain k...

hamihemo said...

http://hamihemo.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Nadia Jamaludin said...

http://nadjamaludin.blogspot.com/2010/12/contest-montest.html sy punye time kasih dtg :D

Hans asaktor said...

thanks ya.. sy dah join...
hehe..

http://asaktor.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

Ct Arina said...

salam syafiq. rina join taw ~_^

http://ctarina.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Ct Arina said...

salam syafiq. rina join taw ~_^

http://ctarina.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

hana_aniz said...

Salam.

Saya follow blog kamu dan join contest ini. ;)

http://cassiopeiahana.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

nurul naeimi ishak said...

link for this contest http://lifeofladynurul.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

♥ KELUARGA 17 ♥ said...

saya joint.. ;-))

http://keluarga17.blogspot.com/2010/12/contest-aku-cermin-mata.html

♥ KELUARGA 17 ♥ said...

saya joint.. ;-))

http://keluarga17.blogspot.com/2010/12/contest-aku-cermin-mata.html

..hizamirahim.. said...

saya dah join!!!

:)

wish me luck!!!


http://www.budaklelaki.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

winnaHYUN said...

saya join taw ,
jemputlah datang nd tengok budak poyo pakai spec ;) hee

http://waniemelodyy.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Citarasa Rinduan said...

thanks...beritah boleh letak gambar sesiapa

kak bubuh gambar anak kak ayu yer

http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

My Deary Diary said...

chepot dh join~

:)

http://chepot2954.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata_30.html

azieazah said...

Terimakasih.

http://azieazah-aa.blogspot.com/2010/12/taq-contest-aku-dan-kaca-mata.html

ejaescobart said...

1st time join..

http://ejaescobart.blogspot.com/2010/12/tag-dari-kak-aa.html

RuBiE ZaiNuDdin said...

ok..saye dah join..;)

http://mynotiey.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

wunny said...

sy joined:))


http://wunnydairyforest-wunny.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Miss Yaty said...

syafiq, yaty join jugak ni :)

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

gudluck semua :)

mohd fauzan said...

saya pun da join
jom vote saya, hihu

http://poohqentoet.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

never say never, auw2

Gee Jah Noor said...

udah juin.. =D

http://giegurl.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

saya dah join!



http://owlkieranaa.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

DilaFiza Zass said...

open lagi ke contest nie?

kalo x open lg pn nk bg gak link sbb dh tekad nk join..hehehe

http://dilafiza.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

nabilla said...

hokay saya dah join!!

http://nabillaness.blogspot.com

tulus sweet said...

http://tulussweet.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

saja2 enter..kalau ade rezeki alhamdulillah..thankz!nice contest..;)

FaRhAH Za'Ba said...

saya pon dah join!^^

http://farhahzaba.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

oh; aina said...

hoho . dah join . tp maaf ye tataw knp url dye xkua brtkr mcm org lain :(

http://lifefromtheback.blogspot.com/2010/12/contest-lagi.html

«Oldest ‹Older   201 – 400 of 504   Newer› Newest»