Thursday, December 23, 2010

Contest Aku dan Kaca Mata






Assalamualaikum..buat julung kalinya..aku menganjurkan contest iaitu CONTEST AKU DAN KACAMATA..inilah adalah percubaan pertama aku..jikalau ada kekurangan..aku memohon maaf ye..

Syarat-syaratnya:
  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original
  • Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar
  • Tag 2 orang rakan anda

Hadiah-hadiahnya   

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50

NEVER SAY NEVER..peace!!

504 comments:

«Oldest   ‹Older   401 – 504 of 504
Syafiq Rosli said...

thank yg sdi join

Princess Feyqa said...

join he33 baru perasan tau huhu
sorry...

http://princessfeyqa.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Rafina Mimi Zairul Murni said...

syafiq..akak dah join :)

http://rafinamimi.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

fatin hanani said...

syafiq..blh edit gmbr bnyk2 x..ltk bnyk2 gmbr dlm stu pic??

@cu SaYaNg said...

erk...dah tutup ke belum??
harap2 masih sempat..hehehee
peserta pertama di tahun 2011

nie link saya::

http://sephiasayang.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

chegu abbas said...

maaf ya terpaksa tukar link blog saya ...ni yang baru tp post sama ja..x pe kan...x nyusahkan..
http://cheguabbas.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

shahjiehan said...

SJ masuk....

http://shahjiehan.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

ameer said...

saya nak join jugak! nah link die :D

http://amebasengal.blogspot.com/2011/01/aku-dan-kacamata.html

Jue_Da (^_^) said...

dAH jOinnnn~~~hiiiiieeeee



http://ideadisplay.blogspot.com/2011/01/aku-dan-kacamata.html

cn said...

last minute join..
tuan contest jgn marah =)
happy 2011

http://se7enlicious.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

cn said...

last minute join..
tuan contest jgn marah =)
happy 2011

http://se7enlicious.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

zalin said...

salam..
bro, sy dah join..

http://www.onceitalk.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

FieZaLieSa said...

salam..
hai tuan belog..(=
saya dah join..
sudi la kiranye ke sini yer..

http://fiezaliesa.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

juelee said...

salam..

dah join

http://julianamirul.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

mak ai ramainya peserta...walaupun peluang tipis tapi nak join gak
http://mamapapaaqish.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

AziE-rAh said...

Saya nak join jugak yer...
http://mawar-ayu.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

micky eyqa said...

siap!!

http://eyqaatiqah.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh...sambutan menggalakkan
tahniah bro

Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

micky eyqa said...

http://eyqaatiqah.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

fatynadia said...

thanks syafiq!

http://fatynadia.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

Eyra syahirah said...

join.. :)

http://eyragojez.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

AiDa AzRyN said...

ok aida join!
http://www.aidaazryn.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Maly F said...

masih sempat kan ?

:D

http://malyillusion.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

wan nadia natasha said...

dah join! =)

http://blogciktasha.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

azalia hjsalleh said...

http://exoticlicious.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

nadia rosle said...
This comment has been removed by the author.
Tatty Chan said...

dah join :)

http://iknowyouwillstalkme.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

Azwan@Mr Money said...

gua join gak bro. hehehe

http://azwansalleh.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

Arnie syuhaida said...

Saya join!!

http://cayermunyercerita.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

misz FaTiN said...

due date bile ek?..

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

misz FaTiN said...

join ur contest..

http://atentiqa.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

::Cik Zatie:: said...

boleh join lagi takk??

plis
plis
plis

nak mencuba nasib d tahun baru.hehe

::Cik Zatie:: said...

baru join...let me know kalau ada syarat yang tak lengkap okey.hehe

http://zatiemomento.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

siti zaleha said...

enSYAFIQ:adakah contest ini masih dibuka ag?

miss nana said...

sudah join
(TQ FOR THE CONTEST)
http://missnanaindahouse.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

^^
:)

XD

siti zaleha said...

en.SYAFIQ saya join :) ini linknya,
http://perihalkisahhidupaku.blogspot.com/2011/01/aku-dan-kaca-mata.html

Mohd Nor Quiyyum said...

ak join!

http://quiyyum90.blogspot.com/2011/01/aku-dan-kaca-mata-by-syafiq-rosli.html

boleh kn pky spek biase:)

yanae mohamad said...

sy join :)

http://yanae-lurve.blogspot.com/2011/01/aku-dan-kacamata.html

padle said...

join!pastikan ko memilih dengan betul!

pilihan di tangan anda!


http://fadhlisipadle.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

aanie said...

mak aih, ramainya....meriah2..:)

nak join jugak..

http://aanie.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

tq..

honey amour said...

bila tarikh tutup dude?

.:. EyeMe .:. said...

wink-wink..saya join..

http://eyeme-preciousmoments.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

nadia rosle said...
This comment has been removed by the author.
nadia rosle said...

SYAFIQ, SAYA JOIN. HIHIHI

INI LINK,

http://nadiaohnadia.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata_04.html

THANKS. :D

Owh Ayuni said...

http://ayunilyra.blogspot.com/2011/01/si-kaca-mata.html

fadh said...

hai syafiq ! fadh bru join contest ni .

this is my link .

http://tibit2babyboom.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

hope fadh menang . hehe

cikpia said...

sebagai seorang mata duitan, aku wajib join...... follow lu, join kemudian. =)

| r i E n | said...

Sesungguh nya aku Ikhlas FOLLOW n terus JOIN coz aku banyak koleksi gambar ngan spek Hitam..Kindly view my Bloh ea.. ;)

http://adengrien.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata-by.html

Tengssss ;)

efa said...

Saat akhir baru nak join :)hahaha dh join la contest ni
http://efashi.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

a'im said...

BRO...TERBARU DARI AKU YANG FIRST TIME JOIN CONTEST NI... KIRA CONTEST BRO MENARIK HATI AKU..HEHE.. JEMPUTLAH TENGOK..

http://kindofsoul.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

AIMI SYAZWANI said...

Join! :)

id follower: aimisyazwani

http://bmydania.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

TQ! :)

Fashionista said...

http://letsmakeover2u.blogspot.com/2011/01/atas-permintaan-ramaiive-join-contest.html

qaseh qist said...
This comment has been removed by the author.
qaseh qist said...

new entri.. yg lama spoil.. haha

http://qasehqistina.blogspot.com/2011/01/o0o0o-yeahhh.html

nurul ainul farhain said...

btw,camne nak tag frens?

Mrs. Akma said...

Yehh yehh, akma join ye :)

http://forevermore-mizsakma.blogspot.com/2011/01/contest-by-mohdsyafiq.html

Thank Que

Qaseh tia said...

Already join!

http://qasehblog.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

tq!

areteacar said...

SALAM MOHD SYAFIQQQQQQQQ!!! hehehehe....

CIK TIKAH JOIN CONTEST INI! ^___^

http://banyaktehkereta.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

TQ!

abadi romeo said...

Saya dengan bangganya telah joint..bila agaknya aku dapat amik hadiah ni..hehehehe

http://abadiromeo.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kacamata.html

joyahjunior said...

http://joyahjunior.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

amoySOFEA said...

salam . sy join yarhh . masih bolehh kan ?
jgn lpe terrjahh :)

http://amoysofea.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

amoySOFEA said...
This comment has been removed by the author.
niza hanizaimi said...

dah ter'join'..huhu

http://hanizaimi.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

the GirL said...

yeay!!! aku pon dah join contest ni.... hihihi..
dipersilakan melawat...!!
http://girlandsandal.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

iDeaL cRazEe said...

da join bro...
sorry lmbat cket....heeee =)

http://idealcrazeeezone.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

s.h.i.d.a said...

SAYA JOIN..!!!!!!!!!!!! =)

http://seliparpink.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

an nur said...

join kontes! http://annurgayaukm.blogspot.com/

dorin said...

join ; )

http://bulatbujur.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

~~@lyci@~~ said...

salam ...
alycia join yer ...

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

tq ;)

ita cutevirus said...

sudah join!!

http://ita-cutevirus.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

fkz said...

Baru join. First time ni. Hoho.

http://pipidiamerah.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

ainil said...

saya join dah.. thanks anjurkan contest.. jemput singgah ye!

http://katacontengainil.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata-by-syafiq.html

iekasub said...

join! :) tq..

http://thehappyfreak.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

jesnita_ns said...

dah join..

http://royalbee.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

ZWAN SABRI said...

salam, nak join boleh?
ni entry dia...


http://mysuarablog.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html


THANKS! ;)

k-artz chasez said...

dah join blik tmbah entry baru
http://khaiartzfar.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-cermin-mata.html

EZAN IDMA said...

hai syafiq. Saye Join

http://ezanidmacontest.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

zidEL zhafiz said...

JOIN CONTEST NIE SEBAB DAH KENA TAG..!! =)



http://zhafiz1402.blogspot.com/2011/01/contest-me-and-specky.html


ZIDEL ZHAFIZ

sajaa wan zainal said...

join.join.

~ MayraAzra~ said...

im join dis!

http://mayrajoincontest.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

nurul ainul farhain said...

im joining in:DD

http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Joey said...

HALO BRO SHAFIQ..HARAP SEMPAT LAGI JOIN NIE..PELUANG MASIH TERBUKA KAN BRO.


http://joeyoutloud.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

sHaH said...

salam.. sudah join gak... akhir2 ni sempat gak..

http://shahdrahman.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

♥mizrEd♥ said...

nk join jugak! =)
http://cikmerahitamputih.blogspot.com/

thanks for the contest! =)

miss Fyqa said...

fyqa dah join

http://hitammanispunyablog.blogspot.com/2011/01/kontest-aku-dan-kaca-mata.html

dyna syamsuri said...

syafiq da join daaaa.....
dtg tengok ea

http://dyna-rodorono.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata-edisi-dapat.html

tyra said...

Saya dah join...sudi2 la jenguk my blog =)

http://kerox-kerox.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html

dyna syamsuri said...

samalah kita,,,
perlukan kasut tnggi,
hahahha

HonEyBuNNy said...

salam....dh join...;-)

http://iladelarossa.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

a.m.y ^_^ said...

leh join lgi ke? huhu


http://amieranorizan.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

achik ezam said...

saya pon dah join:

http://ezam-safie.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Ucob Macho said...

http://lagendabudakmacho89.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata-from.html

zircon_mono said...

http://satupermata.blogspot.com/2011/01/contest-ak-kacamata.html

encik..betol x sy buat ni? kang sia2 jek =p

Adlan Solis said...

Saya pun dah join...harap2 terpilih..hehe

http://adlansolis.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

Adlan Solis said...

Saya pun dah join...harap2 menang la eh..hehe


http://adlansolis.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

niesz said...

niesz da join da..jgn lupe usha blog niesz..

http://princessnies.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

nurkaloi said...

kaloi daah joinn
weeee
jom renang-renang

http://nurkaloi.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kaca-mata.html

Myra Jay said...

Salam.. MJ join ya..

ID : Myra Jay

Link : http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

cHiKakO PiNky said...

pin3....saya dah join juga..=)

http://kesahidupsaya.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

cira nd said...

saya join da saat2 akhir..boleh kan?
:)
http://cirasigadiscilik.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kacamata.html

thankz :)

cermin mata said...

masih terbuka lagi ke bro??aduss klau aku join pun xpe

yaya said...

ala, da expired ey contest ni ?
yaya slow laa. baru ingat nak join. sobs sobs.

Ismet Ulam Raja Pegaga said...

bila tarikh tutup contest nier???:D

«Oldest ‹Older   401 – 504 of 504   Newer› Newest»