Thursday, December 16, 2010

Waktu Yang Sesuai Tulis Entri

Assalamualaikum..semalam aku tengok la traffik dekat nuffnang kan..aku cuba la kaji..macam mana kita nak attract readers and followers jengah blog kita..kadang-kadang waktu kita publish entri jugak memainkan peranan..biasanya " peak " time dekat blog aku ni di antara 8-10 malam..kenapa eh..nak tahu jugak tuh..huhu..itu di waktu malam la..kalau siang di antara pukul 10 pagi - 12 tengah hari..

Maknanya kalau nak post entri-entri best kena waktu macam tuh la kan..agaknya la..ini ikut statistik dari trafik aku la..kalau blogger-blogger lain aku tak pasti..sebelum ni aku ingat tajuk je main peranan..rupa-rupanya waktu main peranan yang penting jugak kan..Ini hanya perkongsian..jikalaun anda ada info-info menarik silalah kongsi..

NEVER SAY NEVER..peace!!

11 comments:

Ayuni said...

btul...

Syafiq Rosli said...

ayuni..yerp..masa jgk penting kn

Siti Safiyyah said...

heh sokmo kantoi bab2 masa ni..main publish je ikut suka hati..hahaha

psstt..ade harapan dpt 500follower sblm 2011 ni..hehe :)

bayi beriman said...

waktu cmni pun sesuai gakk kot , tgk ramai gak duk update .hee~

mai2 singgah sat
http://bayiberiman.blogspot.com/2010/12/hey2-korang-semuaaa.html

Syamimi Nazifa said...

urm
info bru
thnx

Syafiq Rosli said...

siti safiyah..hehe xpe2 pah ni blaja la..

bayi beriman..tol2..:)

syamimi..hehe xpe sekadar berkongsi

anirza84 said...

salam...
saya pun nk belajar gak ne..maklum la baru nk berBLOG ne..byk yg masih xpaham...

Syafiq Rosli said...

anirza..xpe2 bleh tnye kepada orang yg da lm berblogging

y-A-n-A said...

wahh.. kne take note ni.. hehe.. thanks.. :DD

Syafiq Rosli said...

yana..amik la..hehe

JUE said...
This comment has been removed by the author.