Sunday, December 5, 2010

Nuffnang Sayang Aku?

Salam2 hari aku rasa bertuah sekali..aku cek nuffnang tad..tiba2 aku tengok nuffnang da bagi aku dua kempen..yeah..kata lainye BE..hehe..tak ku sangka tak ku duga..Aku ingat nak share pic dlm ni..tapi aku tak reti la..maklum la buta IT ni..haha..akhirnya hubungan aku dengan nuffnang direstui..haha..i like..Aku akan usaha kan lagi..yeah..NEVER SAY NEVER.peace!!

15 comments:

Halia Kentang @ Annpaan said...

apa beza BE ngan ME??
xpham la sistem nuffnang ni..
huhuhu..
camne nk dpt BE??

Wan Zulqhairi said...

waa... tahniah2..masyukkk..

Silent Thinker said...

mule2 b.e..lpastu m.e..

kinN~ said...

tahniah2! :)

Green Apel said...

waa, bestnye..ha'ah, cam tak faham je, t try tanya dini..hehe

Sepi tanpa mimpi said...

print screen pastu paste, edit la kat paint pun boleh,

::cikjuju::◕‿◕ said...

perkhhhhh...giler hebat siot!!!

heheh...cpt2 share..wat mcm sepi tanpa mimpi tuh nyer intruction..

::NelyLeyana:: said...

same la.. x reti gak nunfang ni..

dr dlu asyik rm0.00

d_LA said...

tahniah syafiq !! berusaha !!hehe :)

intanurulfateha said...

yeayy
td dpt cheque nuffnnag :-)

Syafiq Rosli said...

haliakentang: huhu xtau lak ade ME ni..:)

Wan: huhu xde la masyuk sgt..bru je lg..

Silent thinker..huhu kena blaja lg ni..me xtau ape..:)

Kin..thank eh

Green apel..huhu mmg ssh la nk fhm skit..sy pn tgk orang2 yg da lama dlm blog

Sepi tnpa mimpi..okeh set..

cikjuju..okeh nt aku wat ye..aku edit..hehe

nelyl..huhu..nt i wat entri ye..

dla..thank ya..

intan..wow mst byk kn..hehe

AISYA humaira said...

i penat tunggu nuffnang, tunggu u share je ngan i pun ok gak tu .ahaksss

Syafiq Rosli said...

aisya..hehe u kna rajin skit la..ngee..tuk up kn trafik..

efa said...

cian aku tak penah dpt BE :( nuffnag tak syg aku agamaknya hahaha...lawak btul haish..tak pa dh tak kisah..

Syafiq Rosli said...

efa..huhu jgn mengalah ye..bleh cuba lg..