Sunday, December 5, 2010

Apa Ade dengan Bloglarian @ BlogWalking..


Bloglarian adalah satu cara untuk kita blogwalking dengan cara mudah..nak tau lebih..bayar la..hehe..gurau aje..klik sini ok!!
Ni jugak salah satu nak up kan traffic kita..so, don't miss ya..

"Saya suka berblogwalking kerana aku suka mencari kawan2 baru serta dari situ aku jugak dapat info2 yang menarik..dan info2 yang up to date..dengan berblogwalking aku jugak dapat mengasah lagi bakat aku dalam penulisan..ade bakat ke??haha..tapi xpe la aku cakap memang xrugi apa2 pun..so jom ramai join Bloglarian ye..

Rakan2 yang bertuah:



Done.NEVER SAY NEVER..peace!!

9 comments:

Anisa Hang Tuah said...

saye suke blogjogging
:)

Siti said...

wah join jugak..hehe :)

Cikbelog said...

wah wah nak join jugak boleh tak ? :D

Tomato Gurl's Life said...

bagus join..boleh up trafik..cik tom pn nak join :)

asyiqin said...

i dun even know u haf a blog! heheehhehe
*cool =)

HaFizaH aYu said...

shafiQ permisi ya mau blogmarathon d cni...nway nice blog evn newbie ag

Syafiq Rosli said...

anisa..me too..:)

siti..yerp2..xmau ketinggalan..:)

cikbelog..jom2 kita meriah kn lg..

ciktom..yerp..tuh la satu alternatif ni..:)..mari2

asyiqin..hee bru je lagi ni..

hafizah ayu..thank ya..:)

FareedSairi said...

Assalam, Terima kasih join BlogLarian

Bole cek blog anda dalam senarai no 28

Slamat ber-BlogLarian!

Syafiq Rosli said...

fareed sairi..thank ya