Sunday, December 5, 2010

Blog Baru Pilihan Malaysia


Salam ceria dari aku..hye2..aku yakin mesti korang suma penah dengar BLOG PILIHAN MALAYSIA kan..so, mari kita ramai2 kan..just klik..Firsti entri aku boleh lihat di sini..Aku mencabar diri aku sendiri tuk join pemilihan ni..korang pun jangan malu2 ye nak tayangkan blog korang pada public..kata orang TAK SALAHKAN MENCUBAKAN..yeah..aku memotivasikan diri aku dengan tagline NEVER SAY NEVER..jadi aku bersemangat untuk menjadi blogger tegar dan share info2 yang menarik dan terus berblogging..HIDUP MATI AKU DENGAN BLOG JE!!aku rasa memang tak rugi menyelami dunia blog ni..

Aku baru je dalam dunia blog ni..aku berasa terharu dengan respon yang di beri oleh followers and readers..thank ya..jika ada  kata2 aku menyebabkan orang lain terasa..aku mintak maaf sgt..xsalah kan kalau menegur..kita sahut kritikan itu tuk jadi lebih baik..itu saja dari aku..NEVER SAY NEVER..peace!!

31 comments:

mOoN said...

good luck...:)

teddyuna said...

betul2.. una pun ade dengar pasal tu.. tpi una tak join una jest tengok je,. ehehehe

awatif said...

g0od luck...
:)

mira.una said...

mira tenong dr jaoh je psl ny..haha
best of luck :]

darkbatman said...

gudluck.hehee.. mane tau menang.

fatin hanani said...

hehe gud luck syafiq :D

Syafiq Rosli said...

moon..thank eh..:)

Syafiq Rosli said...

teddyuna..join je la mn tau bertuahkan..hehe

Syafiq Rosli said...

awatif..thank eh

Syafiq Rosli said...

mira una..thank ya..masuk je..:)

Syafiq Rosli said...

darkbatman..thank bro..gua harap dpt jadi mcm bro..:)

Syafiq Rosli said...

fatin hanani..thank eh..

BENA said...

terukan berblogging okeh ! berblogging menyeronok kan ! heeee~

Syafiq Rosli said...

Bena..tau xpe kan..seronok lor

mE said...

never say never...errr....justin bieber?hehe...gudluck eh..

Syafiq Rosli said...

me..hehe yerp JB tuh..thank ya

HaFizaH aYu said...

gud luck syafiq...ayu nak join tp xbran la..xpe2 sya sokong syafiq je la

Syafiq Rosli said...

hafizah ayu..thank ya

Queen F said...

good luck!! :)

Syafiq Rosli said...

queen F..thank eh

KimiCnoL said...

Salam..GOODLUCK!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

Syafiq Rosli said...

kimicnol..okeh nt kita sm2 undi..hoho

Matika Love said...

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2010/12/jangan-lupa-undi-nombor-61.html

Syafiq Rosli said...

matika..gd luck..

♫ AMALINA ♫ said...

Good luck eh .
Btw , follow u dear .
Follow me if sudi :)
Andd undi sy eh no 74 grup 2.
Awak undi , sy A.S.A.P undi awk

http://budakmulutbesheng.blogspot.com/

Syafiq Rosli said...

amalina..okeh..thank eh..hehe..i will

titirara said...

Salam , jom undi tira kat bpm . nombor 215.. mekaseh ye.. suda follow :)

Goodluck yep :)

Syafiq Rosli said...

titirara..hehe okeh2..u r wlcm

MiSzy DiaN said...

wahhh rambang mata nak undi mana satu taw..
tahniah + semoga berjaya yaa..
dah follow kmu..
:)

Syafiq Rosli said...

miszy dian..thank ya..:)

.vna erman. said...

hallu,blog walking
follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other