Tuesday, December 21, 2010

"SEGMEN JOM BERKENALAN"





Assalamualaikum..segmen ini telah di tag oleh sepupu aku sendiri..micky eyqa..hehe thank eh..di kesempatan ini..aku pun join..jom kita berkenalan bersama LOQMAN HAKIM..

Apakah status anda

Wow..panas!panas!..haha confirm la single lagi..aku pun belum kahwin lagi..hehe lambat lagi kot..

 Ceritakan tentang diri anda

Mengenai diri aku..aku hanya insan biasa..hehe..sekarang ni aku sedang belajar di dalam jurusan KESELAMATAN DAN KESIHATAN PERSEKITARAN..aku memang prinsip " NEVER SAY NEVER " supaya untuk maju dalam kehidupan..

Ceritakan tentang Blog anda
 
Tuan empunya blog suruh aku jadi pegawai pemasaran..hehe..nak promote macam mana eh..ok lah..blog aku diberi nama SANDIWARA SEORANG INSAN..dan mempunyai lagu tema diimport khas dari seberang..nak tahu ke??nal tahu kena lah tengok sendiri..hehe
Apa pandangan anda tentang dunia blog?
 
Pandangan aku pada dunia blog..pada mulanya aku hanya memandang ia sebagai alam maya..namun tidak sama sekali..ia bagaikan satu keluarga yang besar yang dijalin antara blogger-blogger
 
 Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog
 
Jom ramai-ramai kita memeriahkan dunia blog..kerana terdapat keistimewaan yang tersirat di dalamnya
 
Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda 
 
Keunikannya biarlah dinilai sendiri oleh blogger-blogger lain...:)
 
Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?  
 
Aku akan terus menulis selagi terdaya..
 
Tag
 
Anisa Hang tuah
 
Azrin
 
Citarasa Rinduan
 
Forever love
 
NEVER SAY NEVER..peace!! 

12 comments:

Citarasa Rinduan said...

thanks tag kak..
insyallah..kak join yer

micky eyqa said...

statement yang panas hehehhe

The 7th said...

personally ajak kau join contest The 7th, jom try?

The 7th said...

www.t7th.blogspot.com :)

Syafiq Rosli said...

citarasa rinduan..thank eh sis..:)

eyqa..haha bese ler

the 7th..ok2 aku tgk

elnino moona said...

aku suka lagu dlm blog nih.......:)

Syafiq Rosli said...

elnino..thank eh..

rabiatul said...

Keep on bl0gging :)
*Lagu kt bl0g ni best sgt.

rabiatul said...

Keep on bl0gging :)
*Lagu kt bl0g ni best sgt.

Syafiq Rosli said...

rabiatul..thank eh..huhu amik la klu nak

:Cikgu Akim: said...

hebat2!!!
eauuuuuuuuuuuuuuuuwwwwww..bunyik langau!heheheh..

salam perkenalan..dah letk link blog ni kt sidebar..sudi2lah lawat rakan2 lain!

salam perkenalan~

Syafiq Rosli said...

cikgu akim..thank ya..:)