Tuesday, December 21, 2010

Boleh Ke Aku Nak Follow Semua Blogger Dekat Malaysia??

Hah!! aku nak follow semua blogger dekat Malaysia..apakah itu mustahil?? punya la ramai blogger kan..mampu ke aku ni? aku pun baru je sebulan dalam dunia ni..masih merangkak la orang kata..isk-isk apa punya impian la aku pasang kan..tetapi semua pakar motivasi berkata " Tiada Kejayaan Selain Daripada Usaha Yang Kuat "..kan kan..aku tahu hari demi hari blogger-blogger baru semakin bertambah..aku ucap tahniah kepada sesiapa yang baru bermula dengan dunia blog..bila dah bermula, usahlah memandang ke belakang..teruskan memandang ke depan

Berbalik kepada cerita aku..aku akan cuba selagi berbekalkan tulang dua kerat aku ni..untuk follow semua blogger dekat Malaysia..nak tau kenapa??yelah biasanya kalau kita dah follow orang..orang akan follow kita balik..tapi kepada yang aku da follow aku tak paksa pun untuk follow aku balik..biarlah keikhlasan dari blogger itu sendiri..apalah nak paksa-paksa kan..kita hidup di negara aman dan damai..memang tiada paksaan..dan tidak lupa jugak kepada blogger-blogger lama yang memberi tips yang berguna..bila kita dah maju dalam dunia blogger...perkara yang penting jangan lah lupa kepada yang telah berjasa dan membantu kita..bagi aku tiada istilah LUPA DIRI dalam hidup aku..bagaimana aku dilahirkan begitu lah cara aku sampai sekarang..seperti yang asal..

Aku sangat menghargai kepada followers, silent readers dan jugak bloggers yang datang ke blog aku..jikalau ada kekurangan..jangan malu jangan segan..anda boleh memberi teguran..kerana teguran anda membuatkan aku lebih bersemangat..maklumlah manusiakan tidak terlepas daripada melakukan kesilapan..sekian..salam

NEVER SAY NEVER..peace!!

25 comments:

apezs shah said...

wah tahniah kerana baru sebulan dah pengikutnya 5++. And saya pon nak cakap, anda pasti berjaya kalau nak follow semua blogger d' Malaysia ni. Tapi kalau awak tahu, mcmane nak buat nie. Blog saya ada problem, saya dah xoleh follow blog org lain. Dia cakap dah limit 300. Saya pon nak follow org juga BUT HOW?? Please help me.!!

Syafiq Rosli said...

apezs shah..terima kasih ye..yeah mst ade cara nye kan..lol how r..dekat setting cba tengok

geramgaram said...

boleh kut...tapi kaw kne jadi blogger sepenuh masa...snggup menghadap laptop 24 jam...tahniahn dapat fllower 5++..

Cik Kira said...

wahh tahniah! bru sbulan dah 5++ followers cyalah :D

Syafiq Rosli said...

geramgaram..hoho..xabes ler dgree aku mcm ni..

cik kira..terima kasih..yg pntg usaha kn

micky eyqa said...

all da best.. i knoe my kezen can do it

Siti Safiyyah said...

heh rajin gle follow org..bagus bagus..nak blaja drpd awak la gini..hehe :)

Nur Mudrikah said...

waa..tahniah. bru sebulan je follower dah nak capai 600.. baguslah kalo rajin nak follower semua, sy pulak takut tak mampu nak baca entri yg sy folow..hehe

neway, all da best. semoga dpermudahkan..amin

Irma A.Wahid said...

hai syafiq~~ besar tul cita2 anda tuh...xpe2..2-3thun t awk msti ramai folower..i da folow u~~ folow me back k~~~=))

khaiyisah husna said...

wah....semua nak follow..bagus2...
teruskan usaha berblgging ^^

Anisa Hang Tuah said...

hehee

ANATI SOKI said...

baru sbulan blogging fllower dah 500++.. kamu ada potnsi untuk lebih bagus dlm blogging ni.. seyes!!! best of luvk!

Aku Ibu Muda said...

gigihnya kamu..tahniah AIM ucapkan :)

Entry terkini:
Kemalangan? Apa nak buat ni???
Kehidupan seorang callman siri I

nurulwaeda said...

wah..bru sebulan upenye? ingt setahun sudah..=)

Syafiq Rosli said...

eyqa..thank give me that spirit

siti saffiyah..huhu sape je yg msuk blog sy akan di polo..huhu

mudrikah..hehe thank eh..xpe2 kte bc plahan2 ok..:)

irma..wokeh..thank

husna..huhu..u too ya

anisa..hehe

anati soki..thank a lot ya

aku ibu muda..thank eh..

BENA said...

bagus2. baru sebulan dah 5ratus lebeh folower. hehe . bena ni dah 2tahun pon folower duk gtu gak . HAHAHA :)

Syafiq Rosli said...

bena..haha ni bukan ape pun..terajin kot..hehe

ejulz said...

nk follow semua blogger.. gud luck.. jom join contest bro ni.. http://kampung-kameq.blogspot.com/2010/12/hye-frenz.html#links

Qaseh dalia adelia said...

syafiq ! chaiyok2 kalau usaha lebih mesti boleh punye...! tambah2 ade penyokong mcm dalia ni ha...hahaha...gud luck !

Syafiq Rosli said...

ejulz..thank ya..harap2 la..hehe

qaseh dalia..hehe ala terharunye sy..:)

Cik Cici said...

wah congrats.baru sebulan berblog tp follower aum aum.hehe.mct bole nyer lau nak follow semua :))

Syafiq Rosli said...

nurulwaeda..nope la..sebulan je..baru tatih ni..hehe

cik cici..hehe thank eh

nur said...

TAHNIAH.. BARU SEBULAN DAH SETENGAH RIBU.. RAJIN BETUL BW..
NAH, TAMBAH LAGI SORANG..

ALL IN ONE

Syafiq Rosli said...

nur..hehe thank eh..nur lg ramai follower dah..:)

pearl jade said...

sye terjumpa blog sepupu syafiq..waa,1bln da dpt 600 follower.
huhu..hebatnya.ape rahsia??