Tuesday, December 21, 2010

Iphone 4 ke Blackberry Torch







Assalamualaikum..pepagi buta aku dah join contest..dengan tak mandi lagi..haha..bukan ape..tuan onwer blogger tuh semalam..invite aku dari semalam lagi..demi tak menghampakan dia..yeah..laju-laju la aku join..hoho..contest dia simple je..dia nak kita pilih i phone 4 atau blackberry torch..haa..jawapan aku mesti lah blackberry..sebab apa?? jangan risau tuan owner..gambar di atas aku bagi review sekali..huhu..Aku memilih BLACKBERRY TORCH sebab designnya yang kemas bagi aku..dan function dalamnya pelbagai..lagi satu costing dia takde lah semahal i phone 4..huhu..itu saja


Source: Yahoo images

Jom kita tengok apa hadiahnya..

Kepada yang bertuah, bakal membawa pulang.. *dumbrolls*
Sebotol minyak wangi bernilai Rm50
Untuk perempuan :  Glow by Jlo, Issey Miyake, DKNY
Untuk lelaki : Dunhill Blue, Issey Miyake , Acqua di Gio
 
Jangan Ketinggalan..jom join 
 NEVER SAY NEVER..peace!!

12 comments:

Sepatu Hijau said...

salam


lorl syira teertipu disini :)

Syafiq Rosli said...

salam..hehe syira ingt ape lor

Heidi Shafiq said...

err.. aku xtaw pape pasal henfon ni.. :P

SyedMuzzamir said...

=D thank you bro.
syira, jemput join.
heidi, senang je.
pilih je nk iphone ke nak bb.
=D.
susah nak pilih.

Syafiq Rosli said...

heidi..aku pun xtau sgt la..hehe..

syed..u r welcome..no biggie la..:)

Zara Affendi said...

kalo aku pon aku pilih blackberry. hoho.. ^_^

Syafiq Rosli said...

zara..yep2..anda boleh join contest ni..:)

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

salam perkenalan.. thanks sebab follow..

Syafiq Rosli said...

cute mummy fara..salam perkenalan jgl..u r welkem..hehe

~marlia maya~ said...

haha~engat kan xtaw nk pilih i phone 4 ke bb???ngeh3 :D

~SYAZ~ said...

waduuhh~~
ingatkan tgh dok fikir nak beli yg mana satu..
ngeh3..

Syafiq Rosli said...

marlia..ni contest la..hehe join la

syaz..huhu..xde lah join contest..:)