Tuesday, April 5, 2011

Malware Memang Menyusahkan Aku


Damn!!..aku dah blur nak buat macam mana..aku nak remove semua blog pun tak boleh..blog yang menyebabkan aku kena malware pun aku tak jumpa dalam bloglist..adoiyai..aku tak kan buat blog baru..blog ni lah yang menyebabkan aku masih lagi di sini..

MALWARE OH MALWARE..

bilalah kau nak pergi dari blog aku..bukan apa..orang nak masuk blog aku pun..mereka takut..tu yang jadi masalah..tadi member2 kelas aku cakap..macam mana kitaorang nak masuk blog kau..tengok..susahkan..bukan ape..nanti kalau proceed..takut2 korang pulak kena jangkitkan..aku harap..aku dapat lepak dengan mana2 blogger yang arif tentang menatang ni..adush kasar pulak bahasa..lama jugak aku dah kena ni..hmm..

Tapi nasib baik lah masih ada yang prihatin..mereka sanggup jugak masuk blog aku tanpa mengira risiko..thank a lot ya..aku love2 lah korang..hehe..

mood: nak kick MALWARE laju2..

12 comments:

Rozuan Ismail said...

try tgk kat page malware tuh..dia kata blog syafiq ada contain something dari blog amira farhana

http://suarahatikuberkata.blogspot.com/

Lulu caldina said...

hoho apa cerita? sihat?

KAMIHIDUP said...

ko pg format je ape yg patut balok, xpn try tanye teb. :)

MAKCEK bukan NENEK said...

blog makcek selamat jehhh .
heheh

*kick kick malware si cicak kubing .

hawiz said...

betol2...aku sokong.

Arpiiz said...

err, masuk sini okay je, tak de apa2 warning..

Qaseh dalia adelia said...

buang sume bloglist lah cik abg .. qaseh dulu ade kena jugak .. berjangkit dgn bloglist or blog2 org len

Ujang9897 said...

tu la

byk sgt aksi lucah kt blog ni..hahahah


aku pun kena dulu..tah apa aku buat tah

Afzan Rahman said...

malware musuh ketat.... sebab malware laptop and hardisk ku kena format T__T

tapi stakat ni saya masuk sini oke je. alhamdulillah sihat dan walafiat :D

ecah said...

ecah la tu antra yg sggup tggung risiko..hheehe

cira nd said...

eh selalu masu sini tarak takut pon... :P

FaraSyeera said...

haritu jd cmni gak,,then try google how to remove all those malware, kene buang ikon blogger kt bloglist tu. means uncheck icon kt bloglist. then clear cookies. lepastu insyaAllah ok.