Tuesday, April 5, 2011

Budak UPM Memang Suka Blog Ke?


Sebelum aku melangkah ke dewan peperiksaan MUET esok hari..mahu tidak mahu..update mesti update..huhu..ok2 aku control tak nak cakap BI..almaklum lah besok aku test Speaking tuh..jadi mat salleh celup jap..:)..haha..

Ok, ni aku review blog Zamir..seorang budak UPM kalau tak silap aku..haha jangan salah paham dengan tajuk ye..aku saja2 je tuh..tiada kaitan hidup atau mati..huhu..aku pernah dah jumpa si Zamir ni..senyum memanjang..haha..tak sombong punya..

Kalau lah korang masih ragu2..klik sini..

mood: oh my muet..lalala

15 comments:

OnlyZul said...

gud luck esok..
Aku dah lepas dah.. speaking test pagi tadi..hehe
nasib baik tak gagap...

Nour Akmal said...

zamir tu mmg dak UPM..tapi tak penah kot terserempak n kenal dgn blogger zamir ni..huhu..nama je 1 U..=)

Mya Edora said...

Good Luck! :)

APi said...

muet je pon..
kehkehkeh..
good luck!

♥yaya budak suka embun♥ said...

good luck :)

zaMir said...

ehhh...laaa....segan la pulak aku sorang je....nasib baik ko x masukkan ujang skali...hahha...tp dia staff...thanks ye...hahaha

Ujang9897 said...

cis...igtkan kau kutuk org UPM tadi..baru nk pukul kau..=)

zamir nie gay wei

Fatihah said...

Saya budak upm dan saya suka blog!*tetiba
hahaha..gud luck exam!x)

MAKCEK bukan NENEK said...

gud luck incix sandiwara !

soalan memang senang jeh . tapi nak cakap tu yg terbelit2 .kehkeh

Cik Embun said...

SR student UPM ke?

misz molecule said...

good luck der.



my rumate said that today's questions are easiest

::FAIZ FARISH:: said...

femes la dia lepas ni. hehehe

KAMIHIDUP said...

KAMI bila lagi? huaaaaaaa. :)

Nurulbadiah Lai said...

saya masih ragu lagi ni
camne?
hahhaa

Farhana Sahri said...

good luck muet esok..hehehe