Tuesday, April 5, 2011

Persediaan Sehari Sebelum MUET

Assalamualaikum..kepada calon2 MUET..pada hari ini..aku dengan rasminya nak bagi tip2 sebelum kita melangkah ke dewan MUET..haa..mesti berdebarkan semua..huhu..begitu jugak aku..macam blur2 je nak jawab MUET..dah lah format baru kan..

ok ni tip2 yang aku akan buat sehari sebelum MUET:

Dengar muzik2 English..kalau aku, aku dengar muzik Linkin Park..hehe..ni je cara yang aku boleh buat..:)


Hafal kamus selagi boleh..haha..


Tonton siaran yang berunsurkan orang putih..tapi jangan WRESTLING lak..haha


Makan WESTERN FOOD ok..untuk ambil mood EUROPE..hehe..jadi senang lah nak speaking nanti..


ni lah tip2 aku sehari sebelum MUET..hanya berkongsi..keh2..

mood: nak pakai contact lens biru lah..

7 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

tak sangka ramai gak bebudak blog baru amek MUEt .makcek baru jeh lepas semalam yg speaking punya .

soalan best ! senang . heheh mesti sbb suka makan western :DD

fifymeow said...

esok speaking.. nebes eyy :(

nelly said...

ambik form6 er ?

EmanTheHalia said...

pergh jadi mat salleh weyhhh!!

KAMIHIDUP said...

buang tebiat ke ko siap nk makan western, heee. wei ko hentikanlah nk pakai contact lens. heee. :)

misz fae said...

tingat mase zaman2 amek muet dulu..hehhe..

i am S!L4H.. said...

mkn burger ari2 bole pndai ckp english x? ngeee