Tuesday, November 30, 2010

Tahniah kepada Follower ke 111

Salam di pagi hari..yeah nampak sudah ade insan yang bertuah di situ..hehe ape eh hadiah aku nak bagi ni..tak terpikir pun lagi..huhu..rasa berdebar pun ade ni..haha..ape la aku ni kan..wat contest tapi cuak lak kan..

Al maklum la..first time ni..hehe..ape2 pun aku ucapkan tahniah kepada missyayang@move pencil..kerana bergelar sebagai follower ke 111..

Ni hadiahnye..aku akan bagi keychain yang tertulis nama aku..huhu..

Harap2 anda suka la yek hadiah yang tak seberapa ni.. ni hanya gambar hiasan..huhu
i will giveu the real one..yeah..speaking lak aku ni..tggukan next contest..hoho..PEace!!


4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

tahniah 111
:)

Syafiq Rosli said...

hehe..tuh la..nisa awal sgt..ngee..

[missYAYANG] said...

haha. terima kasih :D

Syafiq Rosli said...

missyayang..haha glak besar ye..