Thursday, May 19, 2011

Yes!! Aku Memang Minat Fatin Liyana Dan Takziah Juga Kepada Blogger Telordibasuh


Mesti korang meluatkan kenapalah aku selalu buat pasal entri Fatin Liyana..hehe..dah tuh nak buat macam mana..aku admire lor dekat dia..hope sangat dapat berjumpa dengan dia one day..perasan kuat aku ni..ramai yang bertanyakan dekat aku..memang minat Fatin Liyana ke?? aku jawab YES!!minat je lah..tak lebih daripada tuh tau..huhu..sekarang ni kalau tak silap aku dia ada dekat Malaysia..teringin je nak pergi jumpa dia..awesome..blog dia pun sangat menarik..peminat pun ramai..hehe..aku rasa friend request dia dekat Facebook mesti beriban punya..muka cantik..educated lagi..eh ada ciri2 calon bini ni..hehe..gurau je lah..hope DOKTOR FATIN LIYANA dapat habiskan study dengan jayanya..ok lah cukup2..ni entri yang aku pernah buat pasal dia..siap dia komen lagi..hehe

  1. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/03/fatin-liyana-gedik.html
  2. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/04/kisah-di-sebalik-wajah-fatin-liyana.html
  3. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/kesian-fatin-liyana.html
  4. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/03/reaksi-fatin-liyana.html



Dan ini berita yang mengejutkan aku..apabila seorang blogger Telordibasuh pergi meninggalkan kita kerana penyakit yang dihadapinya..Al-fatihah buat beliau..semoga roh beliau dicucuri rahmat..amin..sedih2..blognya memang kelakar..tak kering gusi bila baca..aku harapkan ada penyambung blog Telordibasuh..

mood: suka dan sedih



32 comments:

Myra ^^ said...

minat giler ngan fatin liyana rupenye :D

Finaz Jaafar said...

kte sgt mnt FL jgk ! ske dy sbab dy cantik,smart,stylo,wee~

diyanah dzai said...

fatin liyana memang lawa =)

al fatihah

Diya Edhayaa said...

alfatihah utk arwah.. smge roh beliau ditempatkn d klgn org yg soleh..

waN Mohd Salim said...

alfatihah .. perghh minat tol ngan fatin liyana ko yeeeee

Faiz Tapit said...

sedih gile... sobs3

Syed Hilmi Syed Yahya said...

peminat fatin 2...hehe..syafiq,kalu ko jumpe dia jgn lupe krim salm dari aku kt dia gk tau...hehe...

Love hurt aeNnn said...

doktor FL memang superb... ^^,)


takziah jugak buat telordibasuh..
alfatihah..

miss.Addin said...

memang minat ni :) HIHI

Fatin Liyana awesome ! :)

Halusinasi said...

al-fatihah buat arwah...

MiSz fiFiEyQa said...

Al-fatihah wat arwah...
Oh,saye pun minat sgt dgn FL!!sye bangge sbb jadi student ukm...haha..*tetibe pulak.

MiSz fiFiEyQa said...

Al-fatihah wat arwah...
Oh,saye pun minat sgt dgn FL!!sye bangge sbb jadi student ukm...haha..*tetibe pulak.

MiSz fiFiEyQa said...

Al-fatihah wat arwah...
Oh,saye pun minat sgt dgn FL!!sye bangge sbb jadi student ukm...haha..*tetibe pulak.

cikpia said...

innalillah..... memang berita yang mengejutkan......

alfatihah.

KAMIHIDUP said...

KAMI nak try mengorat FL ni lah, agak-agak dia terima tak? wahaaa.

sekamar rindu said...

salam..

wow...minat fatin tuuu...terbang la ke Indonesia jumpa dia..

Pink Frogy said...

Al fatihat pada Arwah telur... past nie sapa lar nk ganti wat lawak pasal telur..

Rafidah Bakri said...

al-fatihah...

ain dzaya said...

haha...ngak taw malu sih!!
mmg ofsem kalu dapat jumpa dia...so apa lagi pegila lepak area KL..tu..saner je la tempat dia berjimba jimbun cuti2 gini...nty da balik padjadjaran payh lak...

yaya said...

like3 !!
minat FL sangat3 jugak. ngee ~~~

al fatihah untuk telordibasuh blogger jugak :(

Lyaa Suriany said...

tu dia
peminat tegar fl..
heee

padle said...

aku pon minat die gak!!!

nazirah said...

kte pn minat FL huhu
tu la dgr gak tadi
al fatihah

akiN aMar said...

hahaaa mesti Fatin Liyana terharu ada peminat mcm SR..Percayalah~ ;p


Urm, Al-Fatihah..

Citarasa Rinduan said...

selamat malam shafiq--
wah.. kak ayu kena belamaan di blog awak.. nak kenal dgn fatin liyana

dan..salam takziah dari blog citarasa rinduan utk blogger telordibasuh..semoga rohnya ditempatkan dalam golongan orang2 y beriman.. amin

.fariza. said...

dunia hanya sementara.
al-Fatihah.

NaLutdi n'iA said...

me t0o..like FATIN LIYANA ..
she S0 sweet laa..Hee...(:
& xlupa ,takziah wt Keluarga telordibasuh ...m0ga d'tmpat kn d' g0l0ngn 0wg yg B'IMAN ..AMIN ..

mamawana said...

AlFatihah buat arwah blogger telordibasuh. Semoga bersama org2 solleh dan damailah anakanda di sana.

hafiz hafizol said...

<<--- pun minat jugak kat FL.

Chempaka Sari said...

pernah buat entry pasal fatin liyana pastu ada anon cakap aku desperate nk kejar traffic. LOL>

CIK FERRA AWW said...

LAAAAAA. YG TELURDIBASUH TU DAH MENINGGAL KE? ISH DY TU DLU RAJIN LAWAT BLOG I

Anonymous said...

ade sape2 thu link ke blog matluthfi90?