Wednesday, May 18, 2011

Sebelum Masuk Perlu Berhati-Hati


Sumber: Google

Assalamualaikum..mata masih lagi dalam keadaan mengantuk..tapi apa boleh buat..aku terpaksa gagahkan diri untuk buat proposal..orang kata update entri ni..sambil2 lah..hehe..boleh dikatakan take rest..hehe..juling dah mata aku asyik baca thesis je..

Tiba2 aku teringat satu peristiwa masa aku pergi ke bandar..alkisahnya masa tuh aku tengah karaoke..then tangki rasa penuh pulak..haha..aku terus lah ke tandas..jalan punya jalan..aku pun nampak tandas..mula sebelum masuk aku rasa sedikit konfius tengok label tandas tuh..laki ke perempuan ni..aku macam blur2 kejap..

Haa..aku tak pikir panjang..aku pun terus je redah..aduh sekali aku tengok..apa hal semua bertudung ni..tak kan masuk tandas pondan..haha..sekali masuk tandas perempuan lah..malu aku..malu2..muka aku terus berubah jadi pink..eh merah..hehe..manalah nak letak muka aku ni..aku pun terus keluar..

Keluar2 je kena gelak dengan orang lagi..dugaan2..buat terbantut hajat je..aku pun buat2 tak nampak je orang sekeliling..aku pun terus masuk tandas lelaki..biasalah kehidupan kita sebagai manusia mana pernah perfectkan..kadang2 kita tidak perasan dengan kesilapan yang dilakukan..jadi sebelum masuk tandas tuh perhatikan lah betul2 label tuh ok!! semoga tak mendapat malu macam aku..huhu..

mood: blushing

30 comments:

waN Mohd Salim said...

tu la men masok je ... tengok2 la beb ..

Ujang9897 said...

aku byk kali jugak kena...,

tapi aku kalau orang pandang selamba jer ckp

" apa pandang2"


buat tak ber salah..=)

.fariza. said...

pergh.
memang blushing sungguh2 ni.

miss.Addin said...

haila, macam mana la boleh tersalah . dugaan2 :)

mye said...

hahaha..
xpe blajar dr pngalaman..
mgkin lps nie kte akn lbh brhti2..
huhu..
nway salam perkenalan ^_^

Isteri Encek Bard said...

kan dah maul.. hahah, tk pepasal jer

::FAIZ FARISH:: said...

take care

schasya said...

omg! mesti malu gila2 . . heheee! tapi mesti kenangan yg x dapat dilupakan .. :)

bantalbucuk said...

haha..dah pernah terkena juga..masuk2 tengok de tempat buang air lelaki tu..jadi confuse jap takkan toilet perempuan pon de mangkuk tu..huhu..nasib baik tak de org time tu..cepat2 keluar..haha

nurkaloi said...

selamat muke tak mcam nyah kan kan
kalau tak memang org anggap nyah yg tak sedar diri nk masuk toilet pmpuan kan kan
hahah

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hehehehe...takpelah, nk wat mcmna tersalah msuk kn? sempoi je ok:)

KAMIHIDUP said...

tandas sekarang pun banyak yang dah kongsi. bila dunia di ambil mudah.

Zinnirah Humaira said...

haha..boleh bayangkan camne, sy pn penah kena macam ni dulu..malu leh ngeee :P

Rozuan Ismail said...

wan pon pernah kena.=)confident je masuk toilet pompuan =)

zOeY zAu YaH said...

hati2 lah selalu..kene tgk btl2 sebelum masuk hihi

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

adess..nie mesti kes tak tahan dah nie..hahaha

momochan said...

HAHAHA..momo selalu tersilap masuk..tulah kelam kabut sgt sekali diri sendiri yg malu.kehkeh

Finaz Jaafar said...

hahah..wat tak tau jela kalo da slp tu..kontrol macho =P

zikeryhassan said...

setakat ni tak pernah termasuk lagi tandas perempuan.

iniialahaku said...

ko ni ada masalh mngenal jntina ni..ke ko sndiri yg ada masalh kcelaruan jntina???hahaha

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ said...

kadang2 tu bile da x thn sgt mula la ape kite nampak jadi blur2..haha :P

sYafIk-wAy said...

terkejut semua wanita dalam tuh , retis masuk tandas . hehe

schasya said...

adoi, mesti malu gila kn? hahaaa:)
tapi xpa satu penglaman yg menarik n x akan dapat dilupakan . . :)

riben putih said...

hikhik dpt bygkan muke syafiq mase tuh camne~ wat proposal elok2 ye~! ^^

Inche Vampire said...

haha.. bila ni weh> perghh.. berani gak ko wt entry..


ultimate blogging challenge!

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/05/ultimate-blogging-challenge.html

join, jangan x join. haha//

HonEyBuNNy said...

hehe...

jangan salah masuk..teringat membe salah masuk toilet laki...

hahhahah

[sutera kasih] said...

hehe lain kali hati2 yaa..

Gayahspears said...

hahahmpes.. kalo aku.. aku da terjun katil da.. malu gle kot.. huhu

ain dzaya said...

tawla ta tahan sangat..tunjuk macho sket la..haha

Ismet Ulam Raja Pegaga said...

nasib baik xkner belasah dgn penyapu or handbag..(: