Friday, March 25, 2011

Yaww!! Cik Epal Di Shoutmix Aku Sambil Bertanyakan Apakah Itu Cheat Code??


Waduh2 teruja aku di sini..Cik Epal tuh datang ke blog newbie macam aku ni..eh2 tolong sepak aku jap..nak riak pun ada..haha..tak boleh2 tuhan marah orang yang riak ni kan..so baik low profile je..cuma dalam hati still ada bangga lagi ni..hehe..


Okeh ini bukti pertama..Cik Epal datang ke blog aku..huwwaa..macam nak runtuh jantung ni..


Ini yang kedua..dia balas komen aku tuh..hehe..siapa lah yang tak suka kan..orang famous amous kot..huhu

Sebenarnya macam ni..dia ada buat entri pasal unique visitors dia mencapai 11 ribu lebih, so aku pun saja2 lah dengan nakal cakap..owhh main CHEAT CODE eh..hehe..then, tiba dia tanya aku balik..dia tanya ape CHEAT CODE tuh??

Ini jawapannya..CHEAT CODE ni biasa digunakan dalam game untuk memenangi perlawanan tersebut dengan cara mudah..senang cerita main cilok lah..hehe..

Ini hanya sekadar gurauan je..hehe..dalam blog mana lah ada CHEAT CODE ni kan..:P
Mahu lihat epal yang hidup..klik-----> sini

9 comments:

Diya Edhayaa said...

bile lah cik epal nk dtg blog sy lak..

mOoN said...

datang nak tolong sepak...hehehehe...

efyna.pinkladies said...

kalau i datg blog u, neves tak? hahaha

kaizen said...

tp blog ade iframe...backink...byk lg...huhuhu

Eazy Izzuddin said...

wah...
hehe...
aku n cik epal da lama kenal
die rajin gak singgah....
hehe
xD

Aku shj said...

untungnye jadi kamu. huhu

pu3khaleeda said...

haha..ni mesti selalu gune cheat code dlm game kan ... :-p

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

wahhh...jeles2...

Mirul said...

bgus la...
saya xda yg nk melawat pown