Friday, March 25, 2011

Kenapa Aku Rajin Update??


Ada orang tanya aku soalan..kenapa aku ni rajin sangat update?? banyak sangat ke idea aku ni??
Aku cuma boleh jawab..apa yang aku nampak..apa yang aku dengar..apa yang aku rasa..itulah idea..simple je kan..jadi  tak perlu lah korang menyusahkan diri tuk pikir entri bagai nak gila kan..idea ada di mana2 sahaja..tak kira tempat dan waktu..

Lagi pun masa terluang ni lah aku dapat update..yelah kalau dah busy nanti..silap2 keyboard pun tak jumpa kot..bukan apa..blog kita ada readers tersendiri..jadi mereka yang telah follow kita mesti mahukan update2 yang terbaru..tak kan lah nak tengok benda yang sama je kan..confirm mereka boring..jadi haruslah bijak mengurus masa..

Kepada mereka di luar sana..orang kata..kalau malas pun..update satu entri satu hari pun jadi ok..pastikan ada cita2 yang terbaru..baru orang suka..hehe..

mood: semangat berblogging

6 comments:

ueya megami said...

errr terasa..terasa yg diri ni blogger yg sgt pemalas kot huhu.sy update entry ikot mood je tp act takde mase sgt lah nak update hari2.sibuk siket huhu.tp SR hebat boleh update bnyk2 kali dlm sehari jeles okkey =p

::FAIZ FARISH:: said...

aku update 1 entri sehari, kalau ada benda gempak baru aku update 2 kali sehari.. haha

Qaseh dalia adelia said...

qaseh tak sempat masa skang ni hanya 2 entry dalam sehari ..abe weiii bile nak buang malware nih

Lieynanilaz said...

kena cari mood untuk buat entry yg menarik...salute pada bro yg rajin mengupdate...)

SiS NaD said...

SiS uPDaTE SKaLI SHaRi Je.. TaK PuN 2 KaLi SHaRi.. Tu PuN JaRaNG D TeRJaH... HuHu!~ PaPe PuN, MGa SuKSeS Ya!~ (^_____^)V

JoM BaCeR NaPeR SiS TaK PCaYe NGan BLoG aBG BeN aSHaaRi.. HuH!~

::NelyLeyana:: said...

betol-betol