Sunday, March 20, 2011

Me Love Sugar


Aduhai..panas terik betul hari ni..macam nak hujan pun ada..tekak pulak sakit..kenapa eh? apa yang nak berlaku ni..moga2 kita diberi peluang untuk hidup pada esok hari dan seterusnya..amin..(amboi ke situ pulak aku kan)..
Hari ini kembali kepada kerja amal aku..review blog..huhu..ni semua yang telah membuat entri untuk join bloglist aku..aku rasa korang ingat lagi ke tak..haha..benda ni pun dah lama berlalu..baru sekarang aku sempat untuk aku review..blog kali ni bernama " Me Love Sugar "

Mungkin tuan empunya blog terlalu sukakan gula kot..hehe..suka tuh boleh..tapi kuantiti yang diambil harus memadai..hehe..dah2 kang kena marah pulak aku dengan tuan blog..huhu..tak baik marah2 tau nanti cepat tua..:)

Jangan malu jangan segan..mari klik sini..

mood: mata tengah stim tahan ngantuk..huhu

9 comments:

Woofer Storm said...

bro,bab stim tu yg merisaukan sy.hhaaaa
gurau..

*blog buruk sy tak nak review ke?hahaa

eT said...

xleh amik sugar byk2..huhu

topimagine said...

stim sebab ngantok??? or sebab....... haha

misz FaTiN said...

sama lah kita.. ngantok gila skng ni.. lg2 dok dlm aircond ni ha..aduss

aNNa maRdHiaH said...

sugar daddy boleh tak ?oh maafkan saya . hehe ..

::FAIZ FARISH:: said...

Aku suka makan Gula-gula, sbb tu gigi aku ade lobang.... tapi takut nak cabot. huhu

misz molecule said...

lama tak datang cni










makin cantik blog ni..










nice!









kee it up beb!

SANDRA AZWAN said...

Suka makan gula2 perasa Strawberry!

mesmerising_wan said...

erk. cam kenal je blog tu,, hehe,
ouh aida, da pemes! hehe