Sunday, March 20, 2011

Cayalah..Buffered Earning Tuh!!


Tuh dia..aku dah update ni..bosan gila aku tak dapat update walaupun dua hari..huhu..blog dah jadi sebahagian hidup aku..tanpanya aku merana..haha dah2 kang ada orang pikir aku bersandiwara..haha..lama kot aku dah tak dapat BE ni..alhamdulillah..dapat dua BE..masih tengah running..harap2 lepas ni semakin murah lah rezeki aku kan..huhu..korang semua pun boleh dapat BE macam aku..cuma kesabaran dan usaha yang gigih ok!! dont lazy2 ya..keep blogging..

mood: Layankan

6 comments:

Qaseh dalia adelia said...

ada malware lagi ! eh apsal ada dua ?qaseh ada satu je

alongxp said...

1 be dpt bape tu?

iqbalhakimi said...

waah..bagus fiq..semangat..hehe

dD Fabulous | sitekateki said...

keep up the good work k...rajin2 kan tulis kat blog k

Firdaus Kasim said...

tahniah ya!!

Filem yang akan membuatkan anda menangis : Nur Kasih The Movie. Sila klik utk preview ringkas

Nurhayani said...

wahh.bestnye. wwu.. tak pernah dapat BE. :(