Monday, March 21, 2011

Ape Ni 1919?


Assalamualaikum..korang boleh simbah air dekat aku tak..macam mimpi pun ada kot..huhu..aku tak sangka pun..selama aku berblogging aku tak jangkakan follower aku boleh cecah sampai ke 1919..rupanya blog aku boleh diterima ramai..siapa sangka kan..asalnya sekadar mencuba..tapi sekarang aku serius untuk berblogging..boleh gitu..hehe..agak kaku aku jap bila tengok followers 1919..

Di sini aku bukan lah riak ataupun apa..sekadar kongsi apa yang telah aku lalui..dan juga memberi semangat kepada blogger2 baru untuk teruskan berblogging..usah berpatah balik bila dah meneruskan sesuatu..malah buatlah ia dengan bersungguh..tuh dia..aku bagi semangat..haha..

So, lepas ni aku akan teruskan perjuangan aku dalam berblogging..tapi hujung bulan 4 nanti aku terpaksa slow sikit sebab final exam is coming dude..huhu..doakan aku ye..

Sebelum tuh mari tengok sikit siapa orang ke 1919..sini

mood: cess Ujang dah potong aku..haha

10 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wow..pantasnya..jom lomba! huhuhu~

wunny said...

good for u n congrats ! i'm one of ur fi=ollower..hee~

Ujang9897 said...

uik...hahahaha..

kau ckp aku baru perasan bro..hehe..,
caiyok2..sama2 kita ke 2000 k..=)

Biela Yusoff.. said...

tahniah2...

AMMAR YASIR said...

Pergh!!!! Ramainya.. Tahniah-tahniah

Zaidah said...

cantiknyer nombor...

Zaidah said...

alhamdulillah.....bila dah terjebak di dunia blog nie...ikatan persahabatan antara blogger memang kuat...walaupun blum bersua muka secara realitinyer

Muslimah Optimis said...

tahniah syafiq...teruskan menulis

syufaa said...

hehehe..syufa pon pnah gak..time tggu bas nak balik kolej..ttbe org tnye "ni syufa ea?"...haha..muke cuak.. :P

Qaseh dalia adelia said...

wah takutnya ... nnt diorang lintas qaseh larik laju2