Wednesday, December 29, 2010

Selamat Datang Ke Dunia Sandiwara Seorang Insan






Assalamualaikum..memandangkan mata aku belum mengantuk..jadi aku meneruskan dengan entri terbaru..hehe..aku ingin ucapkan SELAMAT DATANG KE DUNIA AKU..kepada yang baru menjumpai blog aku..singgah-singgah la selalu eh..confirm tak rugi la..tuan owner dia peramah kalau korang nak tau..haha..promote diri sendiri pulak aku nih..tak malu betul kan..:) yelah takde orang puji..aku puji diri sendiri pun jadilah..

Pertama sekali..aku berbesar hati..ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada yang sudi melawat blog aku ni..walaupun entah ada info ke tak..huhu..tapi aku sangat menghargai setiap blogger yang datang melawat blog aku..tak kisah lah follow ataupun tidak..Untuk pengetahuan kepada yang baru dalam blog aku..aku memuatkan tentang isu-isu semasa..kesihatan..dan macam-macam lagi..blog aku diberi nama SANDIWARA SEORANG INSAN..haha dengar macam poyo je kan..haha tapi aku tak kisah langsung sebab ini blog aku buat sendiri..tak kacau orang lain pun..:)

Masih ramai bertanyakan lagu dalam blog aku ni..hehe jawapannya senang je..HANYA INGIN KAU TAHU by REPUVLIK BAND..terima kasih kepada yang memuji lagu aku ni..tak lama lagi..aku buat version aku pulak la..memang takde lah orang nak dengar..hoho..haprak weh..:) Sekarang ini aku sedang mengadakan CONTEST AKU DAN KACAMATA..kepada sesiapa yang belum join..boleh klik sini..lagi ramai lagi best..bagi aku pening sikit nak pilih pemenang..haha..ni pun dah tertonggeng aku nak pilih pemenang..semua stylo mylo beb..tarikh tutup penyertaan pada 12 JANUARI 2011..itu saja daripada aku..

NEVER SAY NEVER..peace!!

12 comments:

Nordin said...

hahaha.. masuk bakul angkat sendiri ye bro? heheheh

Syafiq Rosli said...

nordin..haha layan kan je

eqbalzack said...

haha...pilih jgn tak pilih...semua hebat2 tu syafiq...

ahsfantasy24 said...

brkunjung cni..
jenguk2 tuan tanah..

>_<

syira aka sepatu hijau said...

salam



heheheh


segak bangat kalau lelaki berkacamata :D

efa said...

yeah..akhirnya dh taw lagu apa dlm blog cik syafiq ni...sedap seh lagu ni..suka2...bahahaha jenuh cik syafiq memilih spa pemenangnya sb tgk mcm rmai yg dh join huhu...tenangkan diri sebelum memilih nnti pening2 lalat plak hehehe gurau ja :-)

hamzah ian said...

kacak.. bergaya,,, ahahaha

Azi Huhu said...

Hahaha, syafiq tuan rumah kepada Sandiwara seorang insan :))

Syafiq Rosli said...

bro eq..haha tau xpe..poning kepala den

ahsfantasy24..meh ler..hehe

syira..hehe ye ke..mayb la kot..

hamzah ian..haha kcak la sgt

azi huhu..yerp..hehe

CuPcAKe JUe said...

bru fllow,,huhuhu

Syafiq Rosli said...

efa..hehe yerp2..bestkan lgu ni..hehe tuh la..xplahan2 kayuh kn

Syafiq Rosli said...

cupcake..thank eh