Wednesday, December 29, 2010

Cintanya Kepada Si Khairul Fahmi




Assalamualaikum..nama Khairul Fahmi Che Mat bagaikan aura yang sedang dilanda di negara kita..manakan tidak..nama sering disebut-sebut oleh si gadis..mungkin wajahnya yang " Chinese Looking " membuat ramai yang tertarik dengannya..Tambahan pula Khairul Fahmi Che Mat merupakan seorang goalkeeper yang berjaya buat masa ini..di harapkan prestasinya sungguh menyinar..

Semalam tengah aku blogwalking..aku ternampak dalam satu blog yang menyatakan ELIA ni merupakan teman wanita kepada Khairul Fahmi Che Mat..jadi aku pun terjah lah..untuk memastikan..betul ke?? rupa-rupanya memang betul lah..hehe..Kelakar aku baca entri si ELIA ni..yelah..peminat BF dia semakin ramai..mahu tak cemburu di buatnya..Cik ELIA banyak kan bersabar ye..kalau benar cinta Cik ELIA dan Khairul Fahmi Che Mat cinta sejati..takkan ke manalah..cinta itu tetap milik Cik ELIA..

Kemudian yang paling aku terkejut jugak..followers si ELIA ni mencanak-canak naik..pergh power gila beb!! terkeluar biji mata tengok..hehe..sehari je 1000 followers baru..mudah-mudahan bila dah kahwin nanti..jangan lupa jemput..:) Nak tengok Cik ELIA macam mana?? klik sini..

NEVER SAY NEVER..peace!!

23 comments:

Anna Fauzi said...

wow!! fahmi aka apek sangat hebat la malam tadi.. jumpe juga gf fahmi punye blog. sangat proud of him. MALAYSIA menang!! HOWYEAHH!!!

efa said...

yerp nama si khairul fahmi tu dh jd sebutan rmai...buka ja fb nma dya buka blog nama dya huhu...yeah..btul tu follower cik elia tu mkin meningkat skrg huhu...

Syafiq Rosli said...

anna fauzi..tau xpe..hbt sgt2..yeah me too..proud to be malaysian

efa..hehe tau xpe kan..famous dah nt..hehe

iffah imani said...

malaysia memang hebat d+- kita tetap menag juga

Syafiq Rosli said...

iffah..btol tuh..smgat berlawan yg tggi menyebabkan kita menang

mR.sYaH said...

hahah... makin ramai dh perempuan yg suka kat pakwe elia ni... hahah.. apa2pun tahniah malaysia...

Syafiq Rosli said...

mr syah..tuh la..adoi jtuh market kita..haha..yerp2..congrat to Malaysia

haniey said...

btul ke safiq rahim 2 abg awak? :)
erm awek khairul fahmi mmg cantik dan bertuah sgt..hehe

Syafiq Rosli said...

haniey..hehe nama je sm..tuh la untg badan..:)

MiSzy DiaN said...

hari ni demam sedunia khairul fahmi che mat.. habis satu wall dekat FB penuh nama dia jak..hehehe..

ADfeez said...

hahaha... blogger perempuan buat entri pasal fahmi...
blogger laki buat entri pasal elia.. hahaha

Ain Zulaikha said...

hahahahha baru nak ngorat... tak jadi lah saya nak ngorat abg keeper..

Azi Huhu said...

Untung bf handsome dan power :))

Encik Shino said...

Tengok sekali rupa beliau macam juruterbang kamikaze jepun pun ada ni.. :)

Syamimi Nazifa said...

couple serasi la..
fahmi n elia

Nur Azila Ismail said...

sama cantik sama padan kan mereka :)

Farah Hanim said...

fanpage khairul fahmi pun ramai gilaa yg like. hoho :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

hehe...dah muka si fahmi ni macam korea. momoy pun jatuh hati
hehe...
Saya Blogger TERENGGANU
MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

Syafiq Rosli said...

miszy dian..hehe tuh la mcm demam teruk da ni..hehe

adfeez..haha ok jgk tuh kan..elia pun sesuai dah dgn fahmi

ainzulaikha..haha..xleh da..da cop orang lain..hehe

azi huhu..tuh la..untg bdn kn..

encik shino..tau xpe..mula2 ingtkan dia cina..

syamimi..btul tuh..mmg serasi kn

nur azila..kita doakan supaya berkekalan..

farah hanim..ye ke..hehe..traffic jam lor

princess momoy..alamak berat dah ni..hehe

Citarasa Rinduan said...

setuju sangat
masa kak follow baru 1119...sekali malam nie pi terjah blog dia dah 4 riban..tahniah

Syafiq Rosli said...

citarasa rinduan..wah naik mendadak kan..huhu..congrat to her

d_LA said...

mmg pemes giler dah beliau skang..kalaulah ade blog lg la kan..

Syafiq Rosli said...

dla..tuh la..bgus la kn..keep it up