Monday, December 20, 2010

Nak Kena Blog Ni!!

Assalamualaikum..aku geram dekat satu blog ni..asyik terjah je dekat blog aku..haha..dah la panggil aku abg senior..padahal senior sikit je lah..hehe..dia ni memang cukup rajin masuk segmen abang Ben Ashaari dan suka komen di entri blogger-blogger..bagus-bagus teruskan usaha ya..don't give up..

Blog dia pun memang kemas je..tersusun rapi..header dia tak perlu cakap la memang comel..rugi kalau tak tengok..mari terjah..hehe..adik senior ingat tak lama lagi nak masuk belajar dah..jangan nakal-nakal..haha

NEVER SAY NEVER..peace!!

8 comments:

Rozuan Ismail said...

baguslah ada skiap mcm tuh..respect pd yg lebih tua dan sentiasa berusaha

Syafiq Rosli said...

rozuan..yeah..btol tuh

Nuruasmat said...

suspen je tajuk n3 ni
ingt nak cr gaduh ngn sape td
nway nice ^_^

Syafiq Rosli said...

nuruasmat..hehe saje2 ni..

Miza Yusof said...

okay bro. akan diterjah. hehe

Syafiq Rosli said...

miza..wokeh..hehe

rabiatul said...

Eh, abg seni0r buat entri untuk kte jgk lah. Hehe. Thanks :)

Syafiq Rosli said...

rabiatul..hal kcik je ni..hehe