Monday, December 20, 2010

EqbalZack Cakap Berblogging Boleh Melegakan Tekanan

Assalamualaikum..aku bukan lah mencari populariti ataupun publisiti..aku cuma mahu berkongsi apa yang aku rasa..siapa sangka blogger terkenal ni boleh tinggalkan komen di entri aku..terharu weh..iaitu EQBAL ZACK..

Dia merupakan seorang yang educated..malah mempunyai blog yang dikunjungi ramai..dia ada menyatakan dengan berblogging dapat melegakan tekanan..aku pun setuju dengan kata-katanya..yelah kita tengok ramai blogger meluahkan perasaan melalui dengan blogging..sebab apa?? bagi pendapat aku..mungkin mereka berbuat begitu disebabkan mereka tiada tempat untuk mengadu..jadi dengan blog lah mereka melepaskannya..

Jangan salah faham..Solat merupakan cara utama untuk melegakan tekanan..namun blog ini merupakan cara sampingan untuk meredakannya..nanti ada pulak orang cakap..aku ni takde agama pulak kan..huhu..Yelah daripada bunuh diri akibat tekanan..lebih baik kita tulis saja apa yang kita rasa..cara itu setidak-tidaknya..kalau tak banyak pun..sedikit pun jadilah kan..sekian

NEVER SAY NEVER..peace!!

20 comments:

Ayuni said...

haah, dier best...

nama.aku.lynn said...

weeehhoo..bestnye!*mode:sdikit jeles..hahha~

Syafiq Rosli said...

ayuni..yerp..educated lg kn..

lynn..hehe awat nk jeles

Akmal said...

wah! after this ada sebab la utk aku selalu ber-blog.. weeehuuuu...

forever love said...

betol3..byk kali dah ilang tension lepas update blog...tp jgn update blog masa tgh marah

rabiatul said...

Betul tuu. Setuju sgt.
Abg seni0r, ada entri khas untuk abg seni0r :)

adrinaqamarina said...

betol. one of terapi laaa.

tapi abang eq memang best pon!

eqbalzack said...

haha....thanks so much u all guys...ni buat abg eq sayang sgt2 ni...

fyi..abg eq dah berblogging ni since 2007...mmg best! takde fb pun takpe...tapi mesti ada blog...

ejulz said...

kotak teriak pun ada kat blog.. sape2 rasa tertekan tu berteriak la kat kotak tu.. haHa

Mama Zara said...

setuju ngan abg eq, mama kalo x ngadap fb x kesah pon. tapi kalau x dpt berblog, rs cam ilang sesuatu :)

Jom Baca: Ko Masuk Islam Sebab Nak Kahwin Kan? dan Mari Melawat Binatang Siri I (Gajah $%*(&))

Syamimi Nazifa said...

kekadang berblog ni ley gak lpskn tknn

Syafiq Rosli said...

akmal..haha btol tuh..teruskan..

forever love..kalau tgh marah konfrm laptop terbang..haha

rabiatul..hehe..bgus2..

adrina..good..yep dye mmg bgus

eqbalzack..hehe thank 4 da komen bro..wow lm da kn

ejulz..haha bleh2

mamazara..yeah btol2..stuju ngan mama

syamimi..btol tuh

iniialahaku said...

gmbar c2 shantek wo..

Syafiq Rosli said...

iniialahaku..yerp tau xpe

Gayahspears said...

tp ade jugak yg berblog makin tension..huhu

Syafiq Rosli said...

gayah..huhu tuh xtau la plak..

Rozuan Ismail said...

setuju sgt..huhu..blog dia best dan mmg blog boleh kurgkan tekanan..lepaskan aja kemarahan anda kt blog..huhu

Syafiq Rosli said...

rozuan..hehe tau xpe..

zie~azharizalira'z said...

btul2,,,die sgt best,,kt ira pon die penah komen,,besh2,,,^^

Syafiq Rosli said...

zie..hehe tuh la dia memang rajin..