Thursday, December 2, 2010

Aku Suka Blog Ini..

Salam2..hehe..Aku baru je balik dari men boling..5 game tuh nak tercabut tangan aku men..haha..tapi yang bestnye aku menang sume game..yeah..apa boleh buat da nasib badan..huhu..hari ini aku rasa bertuah di tag sis SINAR RAUDAH..:).Aku kena jawab soalan..hehe..boleh ke tak ni kan..kite saksikan..

Pernah hilangkan barang rakan dan buat2 tak tahu saje?

Buat masa skang barang yang aku pinjam belom hilang la..maklum la..aku ni cermat guna barang org..ceh2 nak berlagak lak kan..So far xde la..selamat dipulangkan ke tuannye kembali..:)

Blog sendiri dibuat berasaskan apa?
Blog aku dibuat apabila aku tertarik melihat adik aku berblogging..sebelum ni aku mmg buta pasal blog..aku hanya mendengar orang bercakap mengenai blog..Oh silap la..bila aku da tau..aku da jadi ketagih dengan blog...hehe

Berapa kerap anda blogwalking?

Kebiasaannya hari2 tapi aku hanya sempat tengok beberapa blog je..tapi mulai saat ini aku nk tingkatkan lagi blogwalking aku..:)

Perkara yang paling memalukan dalam hidup anda?

Usha awek tapi tak berjaya..haha..

Berapa anak yang anda impikan selepas perkahwinan?

Aku hanya bergantung kepada rezeki..ceh2 ayat xleh tahan kan..

Berapa lama anda boleh tahan nafas?

Eh ni mcm nak masuk olimpik je..hehe..aku tahan sekejap jela..dalam 15 ke 30 saat kot..hehe..kalau btol la..

Jika anda terkentut dalam lif yang penuh orang, anda buat apa?

Aku buat2 pengsan la..haha..boleh gitu?

Apa haiwan yang anda rasa orang lain tak tau tai anda tahu?

Tikus sebesar manusia yang terdapat di Amazon..

Selesai sudah kita tengok sape yang kena..hehe


nah amik..hehe




2 comments:

Amy Syaquena said...

As'salam..

thanks adik sudi jawab tag...

Syafiq Rosli said...

salam..u r welcome kak..:)