Thursday, December 2, 2010

Confirm Tak Tido Malam..

video

Salam..aduhai Zizan dan Johan korang memang lawak la..aku tengok video ni sorang2 pun sakit perut ler aku gelak..haha..Sempat lagi tuh nak sampai kn HOT CHICK AWARD di SHOUT AWARD..hoho video aku pinjam dari adil ashraf, member kt facebook aku..

Paling xleh tahan Zizan kutuk Johan bun "chick" ..haha itu pun jadi budak dua orang ni..bukan memang speaking lagi sampai tersasyul..haha..Ape2 pun korang layan je la video kat atas ni..Aku pasti ade lagi yang tak tengok ni..saksikan la..NEVER SAY NEVER..Peace!!

No comments: