Monday, November 29, 2010

Sangat Terharu..

Salam..uit2 bertemu kita kembali..tiba2 aku macam nak bagi penghargaan kepada followers dan readers aku je..tak tau kenapa..aku berasa amat terharu coz ade jugak org2 yang sanggup jengah2 blog aku ni..huhu..Yang penting aku berblogger bukan tuk jadi famous..aku suke share2 pendapat dengan orang len..Sharing is Caring right??

Kalau ade aku terkasar bahasa ke, terguris hati korang aku mntak maaf byk2 ye..huhu..(ceh2 mcm da rmi followers lak aku ni)..aku senang nak berkawan dengan sume org..korang jangan risau..hehe..tiada perbandingan tuk aku pilih2 kawan ni..kalau korg ok..aku pun ok..yeah..bak kata orang Perhubungan Dua Hala..:)

Apa2 pun..aku suka dengan dunia blogger..Peace!!

 


18 comments:

micky eyqa said...

alamak touching plak mlm2 nie.. abg add org blik cz da mslh ngn blog eyqaatiqah.blogspot.com

Syafiq Rosli said...

hehe..ok2 nt abg tgok blik

athiea said...

amalkan hubungan 10 hala bru halal.hahahahha

♥CIK SHA♥ said...

^_^

u..tukar la tulisan jadi kaler itam..tak clear sngt la kaler ceklat ni..

d_LA said...

dla pun suke blogging ni, dah jd cam benda wajib, ari2 mesti skodeng blog org..

efa said...

perhubungan dua hala...hehehe first time dengar huhu

darkbatman said...

blogging ne dh jd mcm virus pd sume org.. makin lame makin syok.hehe

::cikjuju::◕‿◕ said...

apa kate blnje makn2 ker..haha

Lulu caldina said...

jom ikut contest

http://lulu-pages.blogspot.com/2010/11/contest-jom-sertai-menang-by-efa-nur.html

Amirah menulis said...

haha...smoge betambah maju! chayokk!

Syafiq Rosli said...

athiea..wah mcm ne tuh smpi sepuluh..:)

Syafiq Rosli said...

cik sha.thank 4 ur comment i will..:)

Syafiq Rosli said...

d_la..tau xpe best sgt blogging ni..:) me too..hehe

Syafiq Rosli said...

efa..hehe ye ke..xpe2 i da ckp tuh..:)

Syafiq Rosli said...

darkbatman..tau xpe..kdg2 virus pun xmcm ni..cepat je merebak..hoho

Syafiq Rosli said...

cikjuju..haha tggu aku kje ler..

Syafiq Rosli said...

lulu..okeh i will

Syafiq Rosli said...

amirah menulis..thank ya..u too..