Monday, November 29, 2010

Berani MAti: Blog Aku Best!


Salam..Wah betol ke aku ni..macam tak caya je kan..tapi ape boleh buat orang lain da maju ke depan..tak kan aku nak terperuk bawah tempurung je kan..bak kata orang..NEVER SAY NEVER.. huhu da mcm Justin Bieber lak ni..bukan2 ni sebenarnya aku memotivasi diri aku sendiri..orang lain bleh cakap blog dye best knapa tidak aku kan..so aku cabar diri aku sendiri tuk masuk segmen ni..

Blog aku ni xtau la korg describe mcm mane..tapi kebanyakan dyeorg suke dengar muzik background aku..huhu..then entri2 aku yang melibatkan pasal percintaan..dulu aku xtau ape itu blog, bila aku mula mengenali blog..hidup aku berubah..aku sangat addict dekat blog..Blog aku mempunyai gambar2 yang menarik jugak la..wah riak!!haha..just joke la..terpulang pada korg menilai macam mane..

Pah tu aku suke share pasal diri aku dengan korang dan bagi input2 yang penting..dan aku tak sombong..setiap komen korg akan aku balas..yeah that's me..aku menjanjikan cete2 yang best kepada followers and readers aku..:)..PeACE!!

Kategori Blog: Universal

Usia Blog: 4 bulan kalau tak silap

Tujuan blog: Mencari side income dan mencari kenalan baru serta mengikis bakat dalam penulisan

Bestnye blog aku: Korang tak akan menyesal berkenalan dengan aku..yeye je kan..:)

Sasaran trafik: Seberapa banyak yang boleh

Peace!!

48 comments:

syrupmasin said...

yeye..aku ta menyesal bace belog kau..huhu :D

M I A J A M A L U D D I N said...

aq nak join!!

Nurhidayah Bahari said...

i bru berblog sebulan lebey kot...tujuan...sharing n frens...

nuR izyan said...

mmg brani mati ni..hehe..
nk join gak..tp x brani mati lak.. :)

Syafiq Rosli said...

syrupmasin..haha thank2..

Syafiq Rosli said...

mia..masuk je la..hehe

Syafiq Rosli said...

nurhidayah..yeah2..me too x smpi setau jagung lg..

Syafiq Rosli said...

nur izyan..join je..hehe

cikgu isza said...

mesti yakin dengan keupayaan sendiri..
peace.. :D

Cik Gallus Gallus said...

nak join la nnt

Syafiq Rosli said...

cikgu isza..thank a lot ya..:)

Syafiq Rosli said...

cik gallus2..leh je..hehe

aNa d'sKoDenG said...

wah..tahniah

Citarasa Rinduan said...

insyallah..pasti berjaya...good luck..
yakin pada diri sendiri...teruskan berblog..
kak follower ke 70 akan datang mana tahu 700...takkan mustahil

Anisa Hang Tuah said...

all the best & chill yaaa
:)

Rafidah Bakri said...

gud luck~~!!
enjoy blogging
:)

miya said...

all da best!! sama-sama kita memeriahkan dunia blog ni..

entri best:
berani mati:blog aku memang best!!
cek resit anda bila berbelanja

Syafiq Rosli said...

ana..hehe join ler skali..:)

Syafiq Rosli said...

citarasa rinduan..kak thank eh..sudi polo sy..:)

Syafiq Rosli said...

rafidah..u too..:)

Syafiq Rosli said...

anisa..u too ya..:)

Syafiq Rosli said...

miya..yeah mari kita kasi gegar..hehe

Hishyamuddin said...

yeahh!!!
beranikn diri anda..heheh

JUE said...

yeah anda sgt berani...tahniah bro...he3...

Syafiq Rosli said...

hishayamuddin..yeah mari2..

Syafiq Rosli said...

jue..hehe thank..

Gayahspears said...

caya la syafiq~~~

Syafiq Rosli said...

gayah..hehe..thank2..

efa said...

waa...berani mati sungguh ni...caya la all the best yerp :)

Siti said...

hehe, statement berani mati sungguh ni.. :)

cplud miera said...

best ;)

i'm follow

ShayFiq said...

waah, best2...lagu background ni best arr..haha. ape tajuk lagu ni dan penyanyi die eh?
Berani mati arr bro!! Mmg best blog anda :D

nazirulhazwan~ said...

best pada org ker tak tu blakang cite.yg penting kite berani!!tahniah babe. den songkong:0

cikmimmie said...

tahinag..ko berani...hehehehe

akmafaizal said...

wah memang beranilah ko ni dek..jawap soklan pekse kompem terror dh ni..ekeke

redah2 je nih...

Puteri Iqa Izyan said...

wahh.never say vever tuh :P

cayalah.. :D

nur dhiya' aida said...

BERGOLEK SINI hahaha
:))

Syafiq Rosli said...

efa..hehe tuh la..bla lg kn kite nk brani..

Syafiq Rosli said...

siti..hehe..thank..

Syafiq Rosli said...

cplud miera..thank dear..:)

Syafiq Rosli said...

shayfiq..hoho ni lgu republik band..aku xingt la..ko taip je kt utube..

Syafiq Rosli said...

nazirul hazwan..yeah kite mst brani kn..u too..:)

Syafiq Rosli said...

cikmimie..hehe kite harus mencuba kn..:)

Syafiq Rosli said...

akmafaizal..hehe thank kak..hehe mn de terror ke laut je tau..:)

Syafiq Rosli said...

huhu..ni kire tagline tuh bg semangat ni..hehe

Syafiq Rosli said...

nurdhiya..hati2 jgn terhantuk la kpala nt..hehe

Cik Ila said...

Salam perkenalan.Cik Ila follow.. :)

Syafiq Rosli said...

cik ila..salam perkenalan jgk..thank