Monday, November 29, 2010

Collar V dan Collar Boolat..

Salam to all readers..kali ni entri aku pasal fesyen skit..ceh macam fashion designer lak aku ni kan..bukan ape skunk aku tgok baju2 yang diluar sana da ade collar v dan collar bulat..huhu..susah jugak nak memikirkan nye ni..tapi pendapat aku la..aku lebih prefer collar v..coz collar v ni nampak macam kejantanan skit..haha..(wah maskulin ker)..haha..:)..then ruang udara yang besar..so xde la berasa panas sangat kalau pki collar jenis v ni..So kebanyakan baju aku skang aku lebih gemar shopping baju collar v je..nmpalk cool je bla pakai..huhu..ni sume pandangan aku..klu korang ade opinion lain bgtau la eh..:)


Hoho yang ni pulak collar boolat..aku bukan tak suka pakai collar boolat ni..cuma coolar ni dye terkatup skit..eh btol ke BM aku ni..haha bantai je la..ruang udara nk masuk pun susah skit la..tuh yang menyebabkan cepat panas bila memakainya..:) lagi satu kalau xsilap aku kalau basuh coolar ni memang cepat kembang..huhu..So depend pada pemakai la lebih selesa yang mane..PEace!!

12 comments:

Anisa Hang Tuah said...

nis suke laki pakai V

macho

:D

cik EPAL said...

ooo patutlah suka colar v =)

Syafiq Rosli said...

anisa..ye ke..hehe..mcm sy la..:)

Syafiq Rosli said...

cik epal..yerp ske sgt..:)

::NelyLeyana:: said...

kolar bear x nak?
ahahah

Syafiq Rosli said...

haha..bleh jgk..nt bleh bawak tdo..:)

fatin hanani said...

hahaha kolar bear..
pndi dia wt lawk hehe

bg fatin dua2 ok..
tp V smrt sikit kowt :D
bulat dah biasa ;D

♥..cik_mas..♥ said...

terkatop?? haha..lame x dgr perkataan 2..pape pon nmpak semat walau pakai ape pon..


cikmas dh reply coment psl dak IPG yg awk komen ari 2.. :)

Syafiq Rosli said...

fatin..bese la tuh..hehe hidup ni tnpa lawak xleh gak kan..:)
tuh la v cm smart skit kn..

Syafiq Rosli said...

cik mas..tuh la..tkot mcm silap je..hehe..
thank ya..cik mas

Daya SooYoung H said...

kwn sy ckp , gay ske pakai kolar V .
kwn sy ckp tau . bkn sy . huhu

Suhazli said...

kolar v nampak smart..tp mcm komen Daya SooYoung H tu la..bila laki pkai kolar v nmpak cam lembut skit laki tu..bukan gay..hahaha