Friday, August 16, 2013

Fantasy Premier League

Kepada kaki-kai bola..sudah pasti tidak melepaskan peluang untuk menyertai Fantasy Premier League..orang kata tak dapat jadi Manager..jadi dalam khayalan pun dah ok..aku baru je siap daftar dan tidak sabar untuk melihat hasilnya..bukannya susah pun nak susun pemain..cuma kita pandai taktikal..hehe itu rahsia..


'

Sumber: Google

Aku masih mencari liga-liga untuk aku join..kalau ada add aku di FB ye.. Syafiq Rosli..Sabtu ini bermulalah season baru untuk EPL..ramai yang ternanti-nanti..namun mampukah Manchester United mengekalkan kejuaraannya.. sebagai penyokong GGMU aku rasa season agak sengit sekembalinya Jose Mourinho sebagai Manager di Chelsea..

Apa-apa pun Harimau Malaya power..eksperimen sampai habis!!

mood: GGMU


1 comment:

fasha said...

wuuu..kaki bola.mmg begini..hehe