Thursday, August 15, 2013

Isu Agama Lagi??

Assalamualaikum,

Sebelum terlambat di sini aku ingin mengucapkan selamat hari raya kepada semua Umat Islam..masih tengiang-ngiang lagi isu ucapan hari raya dengan anjing..timbul pula rumah ibadat orang Islam dijadikan sebagai tempat upacara Buddha..sedih aku melihatnya..senang-senang sahaja..surau yang suci itu diberi kebenaran untuk upacara agama lain..

Surau tu dah pun kena roboh..aku harap perkara macam ni sudah tak berlaku lagi ataupun dunia sudah semakin hampir akhir zaman..sudah terlalu banyak perkara yang berlaku menyentuh sensitivi agama..jadi banyak pihak perlu memandang lebih serius perkara ini daripada terus menular dari hari ke hari..sekarang apa yang aku dapat lihat ramai yang menghina Islam mengguna laman sosial..sudah terlalu meluas..


Sumber: Google

Nak menulis lebih takut tersalah fakta..tapi aku share apa yang aku tahu..tak bermakna apa yang aku tahu ni bukan fakta..oklah selamat malam..

mood: raya oh raya

2 comments:

fasha said...

tenks for shringg...
mcm2 da bnde jd skng ni..

Zamani Abe said...

Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?