Tuesday, January 3, 2012

Amalina Che Bakri Menjawab Isu Semalam
















Belum reda lagi kontrovesi semalam..Amalina Che Bakri lantang bersuara di status Facebook..buat masa sekarang aku tak tahulah kesahihannya..aku cuma dapat daripada sumber-sumber yang boleh diguna pakai..kita harapkan pintu hatinya terbuka..kalau kita baca statusnya memang menunjukkan dia tidak takut sebarang tomahan dan hukum agama..itu biarlah urusan dia dengan Tuhan..


Sumber: sini..

16 comments:

Ayuni said...

ntah2 org fitnah amalina tu, ntah2 tu bukan amalina pun...

Rozuan Ismail said...

tapi betol ke profile dia or just fake profile?

Mialia said...

dia ni ex-snior skola saya.. tp mmg bole nmpk dia ni sosial ckit.. kt tv bukak tutup tdung

mak dy plak mngajar pkaian mcm nk buat modelling.. hehe

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

haish..mcm2..

faY said...

semoga dia bubah =)

cik pieja hut said...

semoga semua seperti sedia kala kembali

aswadz said...

awat aku cari x jumpa profile minah ni?

Cik tikah said...

serius sian budak ni!

pena rozie said...

Ye ke??? Kalau betul la. Sayang betul la...

Sab said...

nanti terbongkar la sape betul sape salah. tunggu mase jea. hope amalina tak terpesong sampai camtu. :)

ecadwinkyasha said...

dy dah tukar DP...

Zakaria's daughter said...

tak mungkin amalina :)

kinn said...

kalau betul lah ni dia, moga Allah buka kan pintu hati dia untuk berubah. amin.

ANISA said...

bru tahu hari ni pasal citer ni...sekadar pedoman aje la...

Nurrul said...

masih mencari kesahihan cerita ini :..

Nazri Hanafiah said...

Entahlah...hahaha...

come visit mine : nazrihanafiah.blogspot.com :)