Monday, December 5, 2011

Far East Movement at KL Live



Pada sabtu lepas..tanpa diduga aku telah ke konsert Far East Movement at KL Live..suasana di sana tidak kurang hebatnya..Konsert telah bermula dari jam 9 malam hingga 2 pagi..jangan ingat aku beli tiket ni..sudah tentu aku dapat free..hihi..ini pun tiket daripada Nisa Kay..untung badan lah aku..masuk free je..jimat duit untuk kahwin..huhu..Ok la..mari kita tengok gambar-gambar di konsert:

   


Inilah tiket free yang aku dapat..

     
Tu dia kemeriahan malam tuh..agak gempaklah muzik mereka

Ada jugak blogger yang hadir malam itu..hehe tapi biarlah rahsia..:)

mood: like a g6

9 comments:

mira maisara said...

untungla dpt g konsert..huhuk..kite sebok wat asgmentt

Syafiq Ahadin said...

siapakah blogger itu? nisakay laa kan. Hek3!!! nampak gak sedang bertwitt ngan kak nisa aritu. haha! :)

Fakhruddin Aziz said...

w0w..bestnya tgk konsert...

mr pot n mrs lat said...

untung lahh pat tiket free kann -.-

: MRS LAT :)

Mohd Khairi Khadzir said...

menarik jgk dpt tiket free nih! (^__^)

KAMIHIDUP said...

untunglah badan. :)

Hazmin Hamudin said...

kenapa pulak biarlah rahsia ? kihkih... laju betul up entri...

Cik Akmal said...

sape lah blogger tu yer.. hehehehe ;)

Hairi Hamid said...

perrghhh...kpop tuh~