Monday, December 5, 2011

Apa Kata Ning Baizura Terhadap Budak Kecil Yang Menyanyikan Lagu " Awan Terpilu "

Aku terkejut bila mendapat tahu berita ni daripada twitter..jangan di sangka seorang kanak-kanak tadika yang baru memulakan alam persekolahan mempunyai kelunakan suara yang begitu mengagumkan..mahu taknya kawalan suara yang agak baik..jarang sekali kita jumpa..sebelum ni aku ada perasan orang share video ni di facebook tapi aku tak pastilah video ape kan..bila dah tengok..rasa meremang jugak bulu roma..mudahan kanak-kanak ini diperkembangkan bakatnya pada suatu hari nanti..agak-agak Ning Baizura tengok tak video ni..hehe..dan apa komennya..


Aku rasa kalaulah ada syarikat rakaman yang dah tengok..confirm ada yang dah ambil budak ni sebagai penyanyi..tak percaya nanti tengoklah..hehe..budak ni pun comel..maka lahirlah seorang lagi bakat dari Youtube..



mood: terkejut

22 comments:

snowthenraibow said...

betul2 . . sure recording company amek . .

hehe . .

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wowwww..ohsem!!!

Mra Mastura said...

sangat suke dgr dy nynyi :D

azri johan said...

mantap suara dia ni, aku tengok pagi tadi.. pukul 3

sab said...

ingat ning bebetui komen -,-'

Gadis mutiara_Solehah said...

Best gilax suara budak ni,huhu=0

whitecappuccino said...

best suara dia..

Rtp Farra Arisha said...

WOOWWW! she gets such a great voice..lantang suaranya :D

unieMARKS :) said...

Tu la sedap kan. Terjeles sejenak :')

Edy Fee said...

hjehehhe nangis ning baizura.hehehe hehe dah ade plapis

Edy Fee said...

hjehehhe nangis ning baizura.hehehe hehe dah ade plapis

fatin_dhira95 said...

seriously ,so amazing <3

Cik nurul hamizah said...

syafiq..kite buat entry pada hari yg same la..serius..dan juge entry yg same pasal budak kecik ni..miza x copy dkt syafiq tau..kalau nak tngok
http://hamizahkefli.blogspot.com/2011/12/oh-tidak-sedap-sungguh-suara-anda.html

MiSz fiFiEyQa said...

Oo oooo....nampaknye najwalatif kena berjaga2 nie... ★★★

Aflina Affandi said...

dah tgk lama video ni, bulan lepas. tapi tibe2 ramai pulak share sekarang. Jadi qariah bagus ni :)

Razil Tahir said...

dengarnyer dah ramai producer carik die nie... huuuuuuu... XD

cikpia said...

pergh!!!!!

*speechless*

ZURAINI said...

dah tgpk dah aritu. suare dye memg awesome! btw, dia msia ke?

FaKArePa!n said...

ledakan video terbaru di FB.. hahah

zikeryhassan said...

suara dia best macam suara aku. eh? kbai

Syafiq Ahadin said...

no doubt!!! :)

nurdanih said...

meremang dengar.memang sedap. jeles nih.heheh