Sunday, June 12, 2011

Tahniah Irine Nadia Marcello


Tahniah buat Irine Nadia Marcello yang telah melangsungkan pertunangannya pada 12 Jun 2011..

Akhirnya dia telah menamatkan zaman bujang bersama tunangnya..

Mudah - mudahan..mereka kekal hingga ke anak cucu..

Kalau kahwin jangan lupa jemput saya eh..saya orang Melaka ni..hehe..

Nampak sweet je mereka kan..bilalah aku pulak kan..:)

mood: jiwang

48 comments:

Awatif Azizi said...

sabau yer syafiq..
hehe..
t jgn lupa lak jemput bila tiba masa syafiq lak..hehe

[k]o{q}i[n] said...

congrats to them... btw, aku tau psl ni, tp disuruh supaya tidak menghebahkannya...huhu

Halimatun Sa'adiah said...

sgr cemburu tgk org tunang ngn kawen..

iffah imani said...

moga mereka kekal hingga ke anak cucu...

Liyana Aziz said...

sweet kan?? insyaAllah, nanti turn kamu lak.. hahahahah

Cik Miera Aziz said...

Dorang dah bertunang? Bestnyee!!!
Tak sabar nak tunggu dia up entry pasal pertunangan dia :)

Citarasa Rinduan said...

tahniah utk irine...

kak suka gak singgah blog beliau....

laskar pelangi said...

tak sabar nak tunggu irine upload gambar ;)

heee~mesti sweet giler~

Awatif Azizi said...

***h0pe mereka kekal selamaya...sampai anak cucu dan seterusnnya..amin..

Marya Hana . said...

irine baru 19..
bertuah dapat tunang awl2..
hope bahgia besame tunang tesayang..
diorg memang sumpah sweet ! :)

Cik Parachumie said...

tahniah jugak!.. no wonder bnyk msk contest wedding nie. hehe

cucu umie said...

semoga kekal hingga akhir hayat mereka..hang kalo dah nk makan nasi minyk tu, jemput2lh,..xjauh pon johor dengan melaka..hohoh

♥yaya budak suka embun♥ said...

nk wish tahniah kat irine kat sini lah. hahaha

TAHNIAH IRINE :D

irene nadia said...

wah....terima kasih yer wak...=)








*suka la tu

.fariza. said...

tahniah kat diorg~
mmg nampak sweet :)

NynaMysarah said...

congratzz to her :)

azalia hjsalleh said...

Eyh betul ye?
mudanyaaaa dh tunang. congratz

Mawar Berduri said...

like...like...like... depa memang secocok..

nazirah said...

hehe dorang memang suweett pun
tahniah gak irine huhu :)

MiSz fiFiEyQa said...

Dorang memang sgt sweet...i like!hehe..

saya bukan tomato said...

weee heee ,, sweet2 .. jgn lupa jemput jugak SR . haha ;p

Hanim Mahali said...

tak lama lagi time Syafiq la pulak...

akak bila tah... -_-

Tok Esah said...

erk... semoga sampai ke jinjang pelamin!! diorang mmg sweet

NuSaNa NoSa 91 said...

owh yeah?? tahniah kat dia..
mana dpt berita ni, syafiq?? ^_^

Amanina Sofea said...

tahniah buat mereka.. :)

ishiko said...

wah3x.. taniah^^

♥kisah hidupku♥ said...

bila2 je bley..cari calon je ha..

naem glizzy said...

hehe comel je budak irine ni..

Irine Nadia MaRceLLo said...

:):):) tq so much bro! doakan yg tbaik buat kami ^^
InsyaAllah jmpe di kenduri irine yg akan dtg next year :) smua blogger InsyaAllah dijemput,,jgn wisau.hehe

HaNa Hani said...

betul rupenye dier bertunang rini
ingat diorg men2 jee
congrats to irine!
^_^

misz beauty said...

eeh. saya kenal tunang nadia ni rasanya. he is my hubby's friend in photography. selalu buat job sesama. how small this world.

Nay said...

Irine suda ... SR bila ?

Rozuan Ismail said...

selamat pengantin baru buat irene nadia marcello

Rtp Farra Arisha said...

congratulations to both of them! :))

dato_dee said...

tahniah.. iriene. i'm newbie +)

suha said...

jom masuk minang cik suha (^_^)

i do hahahaha

cik pulau said...

tahniah buat mereka jugakkk..^^,

Pendekar Berkuda said...

hadoii la...apasal la kau kata dah tamatkan zaman bujang??

dia orang belum kawin lagi la der... ayoyoyo...

Arshieda Nabila said...

eh....die da tunang da?awalnye....die da lame xupdate...bz nak tunang rupenye...;-)

Pyka Rahmat said...

esok tunanglah. senang je tunang.

ara said...

serius ke dia dah bertunang?
omg!
ahhaha
(:
tahniah laa sis irine

Cinoi said...

Huahh sape Irene ni dah 2kali tgk org blog pasal dia

*hello hai, 1st time here

Marya Hana . said...

diorang memang sama cantek sama padan.. hope bertunang x lama, cepat2 kawen.. :)

efa said...

tahniah buat Irine&tunangnya so sweet mereka berdua eh pic tu mmg so sweet :)suka semua pic irine ngn tunang dya lawa2 diorg shoot pic mereka very like :)eh2 syafiq bila plak??kahkah

Finaz Jaafar said...

huhuh..untung laaa tunang dy kan..dapat bakal istri cun

emieysandra said...

dh bertunang k diorang ni, sme cantik sama padan..moge berkekalan hendaknye, amin ;)

enyheartsdiamond said...

bila lah turn saya kan :)

zikri said...

budak taman aku ni..hehe