Saturday, May 21, 2011

Tip-tip Untuk Mendapat Tiket Wayang Free Dari Nuffnang

Assalamualaikum

Nampaknya cuaca hari ni nampak mendung, jadi keadaan pun takde lah panas sangat..hati pun sejuk je..hehe..ok semalam aku ada post entri yang aku dapat tiket wayang free dari NUFFNANG..kalau nak tengok masuk sini..ada jugak yang bertanyakan macam mana aku boleh dapat tiket wayang free ni..senang je..hehe..eceh padahal aku baru 2 kali je dapat..ok tip2 dia mudah je..

  • Macam aku..semua yang Nuffnang ada review filem aku komen je..tak kisah lah..dapat tak dapat..so, nampak la kita ni macam aktif dengan Nuffnang
  • Kalau dia mintak kreatif komen tuh..korang komen je yang pelik2..tak masuk akal pun takpe..hehe..baru nampak kreatif kan..hehe
Simple kan..macam ni je aku selalu buat..so don't forget to try..mana tahu giliran korang pulak lepas ni..hehe..

mood: santai

6 comments:

Gadish Lollipop said...

pernah dpt sekali je ticket free dr nuffnang .

Nay said...

maknanya boleh la komen karut marut kan ?? hee~ BEST ! nak gak tiket FREE

Rozuan Ismail said...

oo.okay.nak try.mana tahu dapat tiket free for the first time =)

MiSz fiFiEyQa said...

Ohoo...macam tu rupenye...

Terbang Bersamaku said...

owh mcm gtue..bru sy tau..thanks ea sudi kongsi info camnie..
pasnie sy nk try jgk, mne tau dpt tiket free tgok citer Pirates of Carribean xpun citer Nur Kasih yg tgah meletup2 tuh..hehehehehehe...(^______^)

waN Mohd Salim said...

waaaaaaaa ko pi tngok wayang ajak makwe le yerrrrrrrrrrrrr