Saturday, May 21, 2011

Kenapa Wanita Malaysia Masih Tertarik Dengan Si Negro??


Sumber: Google

Ni aku tak pasti sama ada diri aku ni..nak marah ke ape..nak cakap tak puas hati pun boleh..bercampur baur perasaan aku ni..kes si NEGRO ni memang tak habis2 kan..dah siar kat media sana sini..tapi kenapakah wanita di Malaysia masih terpaut dengan si NEGRO..apakah si NEGRO ini menggunakan kata2 manis ataupun ilmu hitam..

Come on lah wanita2..anda semua harus sedar..jangan termakan pujuk rayu si NEGRO ini..kata2 nya hanya palsu..aku pun pelik..padahal mereka hanya menggunakan laman sosial untuk memikat wanita2 di negara kita..haish..agak2 apa lah ayat NEGRO ni gunakan..bukan main senang je engkau tackle kan..

Aku berharap sangat perkara sebegini tidak berlaku pada family aku..mintak hindarlah..kepada wanita2 di luar sana..aku harap korang lebih berhati2 kepada si NEGRO ni..baik di laman sosial ataupun berselisih di dunia realiti..beware ok..aku tak sampai hati wanita2 di negara kita dimusnahkan hidupnya begitu sahaja..sumber daripada berita bukan setakat di negara kita je..di negara Europe pun mereka melakukan perkara terkutuk ini..Jauhilah NEGRO daripada hidup anda..

mood: takziah kepada mangsa2 runtuhan

31 comments:

iz said...

hurm..ayat power diorg tu,kalah kita jejaka2 melayu ni..haha

ekmal said...

1st: ehem2..kt semua dh taw la kot...
2nd: duit..diorang ni byk duit, even kalau black money pn still consider duit kot..biasa la..nk idop semua kene ade duit..hohoho

p/s: ilmu hitam? racist..hahahaha

ummeq ummul said...

lau org smnnjung itam mnis cm ane??? ~heee... kire negro gak ker..

nazirulhazwan~ said...

Bute hati punye pasal.bodo. wei mmt sandiwara ni pon single lagi la dow

nazirah said...

mmm tu la psl
mintak jauh ar
selisih malaikat 44

pearl jade said...

hmm syafiq...bnda ni jadi kt kwn akk..
die baba nyonya..mse blaja dl tb2 die pegnen..x dgr lak die khwn ke ape ke.tp mmg dorg khwn rupanya tp snyap2..
rsenya dorg knal thru chatting
hbis blaja die dapat 2org anak...
pas2 laki 2 tgglkan die xsilap..nk tny pn x berani...kesian gak..baik and pendiam orgnya..pndai lak 2..
akk pn hrp x jdi la kat sape2 bnda ni...

cucu umie said...

mungkin mereka blom sedar lg kot tntg hal2 mcm nie.. mungkin perlu ad iklan kesedaran yg menyelurh kalau nak ilng bnda nie terus berlku..

Fatimah Zahra' said...

kat NILAI negro banyak. macam dah jadi kampung mereka pulak. ciss..

kotak bulat said...

sebab perempuan tu suka laki gelap kot.. soal hati..tak siapa tau sebabnya kan..


recent post : Apa makna follower yang nak dekat seribu tu?
ALAMAK, TERSALAH TIKAM PULAK!

bayi beriman said...

eauwww.. kite ta suke negro .

jemput singgah entry baru;)

http://bayiberiman.blogspot.com/2011/05/sinetron-indonesia.html

waN Mohd Salim said...

kot ore negro ni manyak duit laaaaa

ainol akasyah said...

ke 2452 :)

kaum hawa sekalian..haha kenapa masih ade yg minat ngan mamat negro..adoiyai nak tergelak tau baca entry nih..mcm kt Malaysia dah xdop laki plak..cube korang bayangkan..andai kate la korang kawen ngan negro2 nie idup susah kot..jumpe mak mertua lg la susah..bile dapat anak?haha lg susah sb??haha pk la sendiri

jom jalan
http://aaain90.blogspot.com

Syed Hilmi Syed Yahya said...

aku pon pelik,nape ar wanita suka sngt dengn si negro ni,...bkn setakat negro je sekrang,indon n bangla pon ade....

Rtp Farra Arisha said...

tersengeh sendirian bila ngk foto negro tuu! hahahaha. ishh, ngk muka negro tu pun dah takut, apatah lagi berkomunikasi dgnnya. wuhuhuhu...

p/s: turut bersimpati ats kejadian tanah runtuh td. just searching it via malay news. feel really sorry to them. just pray for their besttt. mudah2an mereka semua terselamat. amin ya rabb.

zie~azharizalira'z said...

huh,, 2 la tuh ,,ira pon tkot gak,,minx dijauh kan dr terpedaya dgn diorg ni,,kt utm rmai sgt negro,, cara diorang tengok ppuan pon laen,,seramm,,

delarocha said...

selera international kot.. huhu

nelly said...

uik ? ada ke ?
harap bukan nelly ~

jeely jelly said...

aritu dlm tren, ade pempuan melayu nie kapel dengn negro.. pastu dah kuar tren, ade auntie cine ckp kat saye "aiyoo..kenape die pilih negro, kan ramai lagi org melayu"
adoi.. x tau nak ckp ape bangse lain leh ckp cmtu kat kite..senyum je lah..

Nay said...

agaknya diorang terpukau sangat kehitaman negro tu .. euwww .. geli seyh .. kenapa lah ada yang berminat tu erk .. isyh2 ..

Rozuan Ismail said...

pernah baca satu artikel dekat akhbar,orang berkulit hitam dikatakan lebih seksi,betul ke?huhu

enyheartsdiamond said...

kalau negro mcm TI ke mau la ;:D

JayBon said...

hai syafiq. wah entri pasal ni. mmg hot kans. heheh actually. i ade experience kene ngorat dgn negro. hehe later i nak update pasal ni. heheh papehal mulut dorg mmg smanis madu. hahahha

dhilla nazli said...

kadang2.. mane nak sedar woo...
pompuan kn suke yg bermulut manis niy.. awww~~

Qaseh dalia adelia said...

tak tahu lah nape org leh terpikat huhu .. mintak2 semua dijauhkan dari benda2 camni .. dunia akhir zaman macam2 dah jadi syafiq ~

Ain Zulaikha said...

kawan ain ada yang kaple dengan negro, tapi skrg dah putus.. yelah negro kan mustahil lah dia setia dengan sorang je perempuan hahaha

KAMIHIDUP said...

negro hot. WTF!

azalia hjsalleh said...

takut le dgn negro.
tp asenya dorg mmg hebad skill2 mengorat kot. kalah lelaki melayu

ala lelaki melayu pun sme, lebih suka cari wanita thailand mungkin sbb perwatakan mereka yg lembut & percakapan dorg yg sopan. mungkinlah

salwaismail said...

haih tolong. sy tak minat. haha :DD

Ms and Mr Red Ribbon said...

nak cite sikit... sebetulnye kalau nak cakap negro tue kita kne cakap banyak negara tau. sebab based on experience ada certain negara yang memang xbetul, coz gomen dia bagi allowance untuk budak2 negro tue datang ke msia untuk belajar, allowance tue banyak dan diorang sangat belagak...

adacertain negara yang memang tue duit diorang sendiri, so diorang betul2 belajar betul kat msia nie so bole lekas habis. and i ever had many of them, negro2 nie from this one country yang diorang sangat2 baik and so appreciate we all... even some of them converted to moslem while they are atudying in msia nie :)

so, xbole cakap yang semua negro xbetul...

just my 2 cents.

qilla said...

@Ms and Mr Red Ribbon

RED'S RIBBON,
honestly, saya amat bersetuju dengan awak. tak semestinya semua black tu jahat kan. same like us too. ada jgak melayu yang kurang baikkan? so saya just rasa its unfair tuk cakap semua black kat malaysia ni tak elok.
and satu yang saya paling salute dorg, dorg takkan miss nak cakap how are you. and pada dorg wanita diletakkan di aras yang tinggi. memang tak dapat dinafikan. cara dorg bergaul dengan kaum dorg sangat2 bising, tapi tu sume cara dorg ekspresikan diri masing2. and diajar sejak dari kecil bahawa diri perlu emosi tuk menyampaikan sesuatu.

and please, kite terlalu memandang serong terhadap depa. bila ada kaum depa yang lalu depan or sebelah kita kite pandand depa sampai nak terkeluar bijik mata. thats all buat dorg rasa lain. weird.

but tak dapat dinafikan, tgk paper always kuar cite pasal dorg, tambah2 ttg drugs, buts common. if kite baru kenal dia sejam kita da leh tau ape kalau dia kaki dadah sekalipun. so klu da tau dia jahat, jgn dekat, ok?


tak semua black tu jahat, tak semua malay tu baik.

dont judge a person by the appearance. and fyi, i hv friends with many black before this. just being friends but none of them have the bad smells. so i wonder, are u sure the bad smells is from the blacks? not from yourself? how sure u are? so sure cause they all are black? and u r not black as they, so u just assume that u have the nice smell? haha lol :)

~~~

princess said...

setuju with qilla .... tak semua NEGRO xbaek n xsemua MALAYSIAN tu baek .... Malaysia pun ade jgk ambil drug ade juga proses drug , ade juga kaki penipu and ade juga busuk n bau tungkik hahahhaha